Fantastisk afslutning

9. juni 2018 - Hvidovre Fodbold

HIF var taget så vestpå, som man næsten kan komme i Danmark, da holdet spillede forårets sidste kamp, mod Ringkøbing. Ringkøbing viste sige ikke fra den gæstfrie side, for allerede efter 3 minutter sender de bolden på stolpen efter et hovedstød. De første 10 minutter er HIF noget på hælene, og måske snydes Ringkøbing også for et straffespark, men heldigvis holder holdet stand, og begynder at arbejde sig ind i kampen. Efter netop 10 minutter får Louka Andreasen en mulighed, da han, dog presset i ryggen, header over mål. Ringkøbing forsøger sig igen i det 13. minut, og et udmærket angreb i deres højreside, ender inde foran mål, hvor Mikkel Hasling let opsamler en usædvanlig svag afslutning. Og så, i det 17. minut ender et højt HIF-pres med at Nicolaj Agger fra kanten af feltet får lagt ind over, og efter lidt tilfældigheder, ender bolden hos Louka, og fri for mål sender han HIF i front. I det 21. minut er der frispark til HIF i venstresiden. Magnus Fredslund sparker direkte, og sender bolden i nettet. Linjedommeren modsat er dog af en anden mening end dommeren, der først har dømt mål, og det annulleres for offside. Resten af halvlegen står der HIF på, om end Ringkøbing har en enkelt mulighed, som Hasling tager sig af. I det 45. minut er Malte Killerich gået langt frem, og pludselig sendes han afsted med en dyb stikning, og er alene med målmanden. Desværre bliver hans sidste træk for langt, og målmanden er kommet langt ud og får smidt sig ned, så Malte må hoppe over ham og bliver måske fældet, men intet straffe. HIF når lige en enkelt mere inden pausen, da et indlæg fra højresiden pareres af målmanden langt ude af feltet, men riposten ryger til Magnus Fredslund, og han kan sikkert bringe HIF yderligere i front. Bolden når ikke en gang op på midten, før dommeren fløjter 1. halvleg af. En ganske underholdende forestilling.

I anden halvleg er HIF stadig i teten. Det bliver til et par muligheder til Lirim Qamili, blandt andet et dommedagshug på stolpen. Malte Killerich får en mulighed efter et hjørnespark, men bliver nok overrasket over, at Ringkøbingforsvaret ikke får headet væk, så hans afslutning med låret tager målmanden. I det 66. minut er Ringkøbing kommet frem, og efter et frispark, får de bolden i nettet, men der er forinden vinket for offside. I det 67. minut kommer Kasper Kristensen på banen, til hans sidste minutter i sin aktive karriere. Han stopper efter denne sæson. Nicolaj Agger får en stor mulighed, da forsvaret overlistes med et hovedstød fra Alex Lazarevitz, men hans sidste træk bliver for langt, og det bliver til målspark. I det 74. minut trækker Agger ind i feltet og afslutter, men fældes i momentet, og dommeren fløjter og peger på pletten. Straffe, som Agger selv tager sig af, og så er HIF i front med 3-0. 77. minut, et fremragende angreb, der sættes i gang af Frederik Emil Andersen, og der spilles fladt i feltet, hvor Nicolaj Agger på kanten af feltet, spiller bag sig selv med hælen ud af feltet til Kasper Kristensen, som fyrer af, men desværre ingen scoring. Det kommer til gengæld minuttet efter, da Kasper Kristensen afslutter, og sender bolden i nettet til sin første, og nu også sidste scoring i HIF-trøjen. Hele spiller- og leder-truppen, samt oversidderne på tribunen, eksploderer i jubel over K.K.’s scoring. Det koster ham dog også et gult kort, for at smide trøjen, men det så nu ud til, at det ikke rørte ham det fjerneste. Og så 2 minutter før ordinær tid, sætter Nicolaj Agger punktum for kampen, da han kaster sig frem og sender et fremragende indlæg fra Frederik Antonsen til forreste stolpe, i nettet med hovedet. Mere sker der ikke, og Hvidovre IF, kan fortjent lade sig hylde og få overrakt pokal som puljevindere, da dommeren har fløjtet af.

Cheftræner Per Frandsen: Vi starter forfærdeligt ud, og er heldige at vi ikke er bagud efter 10 minutter. Men derefter tager vi over, og sidder på resten af kampen. Vi har haft en flot sæson, og det er godt at slutte af på denne måde. Og en flot scoring af K.K. i hans allersidste kamp. Han har jo ikke en gang scoret til træning, i den tid han har været her, siger Per Frandsen med et stort smil på læben.