Eliteren bliver Guld partner

15. januar 2018 - Hvidovre Fodbold

Vi er altid glade når vores partnere forlænger deres aftale, men vi bliver ekstra glade når nogle vælger at smide lidt ekstra. Det har Eliteren gjort, der gået fra en Bronze partner aftale til en Guld Partner aftale som løber frem til udgangen af 2019.

Eliteren har i en årrække leveret rengøring til private virksomheder. Med udgangspunkt i den enkelte kundes behov, udføres rengøringsarbejdet efter en nøje afstemt detaljeret arbejdsplan, som sikrer at forventningerne til rengøringen altid står mål med det udførte arbejde. Hos os kan du være sikker på at du ikke får et rengøringsfirma der sprænger over hvor gærdet er lavest.

Deres stabile og faste medarbejdere er en garanti for, at deres kunder med tryghed kan overlade ansvaret til Eliteren, når det gælder rengøring – også uden for normal åbningstid. De er et rengøringsfirma som har meget fokus på at levere et ordentligt resultat, så de har tilfredse kunder – hver gang.

Eliteren tilstræber hele tiden på at optimere udførelsen af vores rengøring. Det sker gennem løbende undervisning af vores medarbejdere, så de altid er korrekt ”klædt på”. Også til special opgaver som kræver ekstra hensyn. Du kan også læse mere om Eliteren her.