Det værste senarie!

21. september 2017 - Hvidovre Fodbold

At spille lige op med en superligaklub må siges at være mere end bare godkendt, også selvom man (stadig) er et ubesejret tophold fra 2. division. Men alligevel når regnestykket skal gøres op efter kampen, gav kampen flere panderykkeren end jubel. Inden kampen var der et ønske - og et skræk senarie! Det første var at man let og uden de store anstrengelser og skader, kunne besejre FC Helsingør i den ordinære tid og stod til en kassekamp. Den anden var at man skulle bruge mange kræfter i en forlægget spilletid, løb ind i flere skader og ryge ud! Det sidste blev desværre udfaldet af onsdagens opgør.

HIF kom skidt ud til kampen og FC Helsingør der startede med alle reserverne spillede i et tempo og med en fysik HIF ikke har været meget bekendt med i denne sæson. Et par farlige frispark i starten af kampen gav sved på panden for de over 1000 tilskuer, var det i dag HIF skulle løbe ind i det første nederlag?

Bedre blev det heller ikke da Jacques Bang Sørensen kort inden pausen måtte udgå med en skade i foden, ind kom anføre Frederik Krabbe og han kom ind med lidt mere rutine.

Det lykkede ikke gæsterne at udnytte deres overtag i starten af kampen og HIF fik mere og mere fat i kampen især i anden halvleg var HIF i store perioder det bedste hold på banen og fik flere gode mulighed for det mål der kunne gøre det hele rigtig sjovt. Desværre måtte både Magnus Fredslund og Lasse Brandt Hansen også udgå inden der var spillet en time.

Tros de tidlige skader havde HIF et flot fysisk overskud der også hjalp dem igennem slutning af kampen hvor pladsen begyndte at komme, men ingen af holdene fik scoret og man måtte ud i en straffesparks afgørelse! Her træk Superligaholdet det længste strå, selv om FC Helsingørs første forsøg røg langt overmål og HIFs keeper Oliver Korch nappede et forsøg pillede gæsteres målmand hele 3 forsøg. ”Heldigvis” var det tre af de rutinerede drenge der blev ”skurke” onsdag aften og de kommer nok hurtigt videre.

Desværre står HIF nu i den situations som man for alt i verden ville have undgået inden den vigtige kamp søndag mod Næstved, 3 mand måtte udgå med skader, Daniel Thorup er ude med karantæne, Nicolaj Agger er tvivlsom og flere spillere har 120 minutter i benene.
På den positive side må man sige at arbejdsmoralen og viljen som drengene især viste i 2. halvleg er noget man helt sikkert kan tag med til søndagens kamp i Næstved