Det blev en svær kamp...

15. oktober 2022 - Hvidovre Fodbold

Med kun et nederlag til begge hold i denne sæson, var der lagt op til et bråvallaslag, da rækkens nummer 2 og 5 mødtes på Pro Ventilation Arena. Og lad det være sagt med det samme, Næstved lægger bedst ud, og får to store muligheder inden for de første 8 minutter. Herefter får HIF lagt et pres, men det resulterer bare i hjørnespark, og derefter nok et par stykker, som HIF ikke får noget ud af. Næstved forsøger sig via en kontra i det 11. minut, men heldigvis kommer der ikke noget ud af dette. Det bliver til et par store muligheder de næste 15 minutter, men der mangler lige det sidste. Dog hiver Næstveds målmand en glimrende redning i det 17. minut, da Andreas Pyndt forsøger et godt gennembrud, men der kommer ingenting ud af det. Og så i det 39. minut, kikser defensiven. Næstveds Mark Kongsted spilles fri i feltet, og usvigeligt sikkert, udplacerer han Filip Djukic i Hvidovremålet.

Scoringen bliver den eneste i 1. halvleg, og der er masser af tid til at afgøre det i 2. halvleg.

Men dog - der er kun spillet 2 minutter af 2. halvleg, da HIF kommer yderligere bagud. Et noget passivt forsvar lader Mileta Rajovic komme igennem, og han gør det til 0-2. HIF forsøger et par gange de næste minutter, men alle muligheder løber ud i sandet. I det 65. minut sender Spelmann et dommedagsdrøn afsted, og kun en feberredning af Næstveds målmand hindrer at HIF får reduceret, men får dog hjørnespark ud af det, som der dog ikke kommer noget ud af. HIF kunne have reduceret i det 68. minut, men indskiftede Magnus Lysholms  afslutning med hovedet kommer der ikke noget ud af. HIF har virkeligt svært ved at komme igennem, og med et lille kvarter igen, går det helt galt, da Næstved i et klumpspil, får den sidste tå på, og gør det til 0-4.

Cheftræner Per Frandsen: Det var en rigtig offday må man sige. Vi havde en okay første halvleg, men da vi kommer bagud, er det op ad bakke herfra. De ville mere end os, og vi må bare op på hesten igen.