Attituden forsvandt i Marienlyst

15. maj 2017 - Hvidovre Fodbold

Lørdag var der lagt op til en vigtig kamp i oprykningsspillet da Hvidovre skulle møde Marienlyst på deres kunstbane udenfor Odense. Det blev en ruchebanetur uden lige for de medrejsende 14-16 Hvidovrefans.

Marienlyst lagde aggresivt ud og det var tydeligt at de ville have point i den kamp. Dog ville skæbnen at Casper Løveen Jensen fik en friløber på midtbanen og i fuld firspring kanonerede bolden i mål uden chance for målmanden hos Marienlyst. 0 - 1 efter 4 minutter.

I ca. det 20 minut fik Frederik Emil Andersen en bold i maven og spillet blev stoppet i nogle minutter. Heldigvis var det bare et slag, så han kom på benene igen.

Spillet var i lange perioder meget lige, frem og tilbage. Først efter 27 minutter kom Hvidovre meget tæt på igen. I det 30. minut var Frederik Krabbe ualmindelig tæt på en yderligere føring efter et frispark fra Magnus Fredslund.

I det 34. minut blev føringen konsolideret ved Louka Andreassen som efter et stjerneopspil fra højrefløjen drønede bolden i kassen. 0 - 2 til Hvidovre. Alle troede nu at den hellige grav var velforvaret, men som bekendt skal man ikke sælge skinnet før bjørnen er skudt. I det 38. minut går Hvidovres målmand Kasper Vilfort ned og tackler en Marienlyst angriber der falder som en hoppebold og dommeren er ikke i tvivl - straffespark til Marienlyst. Esben Petersen eksekverer sikkert i venstre hjørne og så står den pludselig 1-2. Det sidste væsentlige i denne halvleg var en advarsel til Marienslysts Anders Kolind.

Man må bare sige at 2. halvleg blev indledt med bål og brand fra Marienlyst. De ville denne kamp og de kæmpede som et mandskab der vil, bør og skal videre. I det. 54. minut blev den 2-2 og igen var målet scoret af Esben Petersen efter et fint opspil.

Frederik Krabe indkasserede et gult kort i det 60. minut. Allerede i det 65. minut skulle katastrofen ske fyldest. Marienlysts Lasse Thomsen bankede bolden til 3-2 efter et hjørnespark. I minuttet efter fik Marienlysts Anders Kolind sit 2. gule kort for en tackling af Jacques Bang Sørensen og dermed marchordre fra resten af kampen. Det skulle dog ikke betyde nogen fordel for Hvidovre at være en mand i overtal. I det 67. minut blev Lasse Brandt Hansen skiftet ud med Alexander Lazarevic pg Marienlyst foretog deres første udskiftning i det 72. minut. I det 75. minut blev Casper Løveen Jensen taget ud og ind kom Frderik Simpson.

I det 78. minut var det så Jacques Bang Sørensen til at indkassere et gult kort. Kampen sluttede med to meget store muligheder lige efter hinanden til Alexander Lazarevic der med hovedet begge gange misbrugte chancer som nok burde være gået i kassen.

Skarpheden manglede igen i de afgørende situationer men der er ingen tvivl om at et stærkt hold er i støbeskeen til næste sæsons turnering. Der skal dog i den grad noget angriber indstinkt med i porteføljen.