Arbejdssejr over Svebølle

10. april 2015 - Hvidovre Fodbold

Det var helt tydeligt, at det var et meget påpasseligt Hvidovre-mandskab, der gik på banen for at revanchere sidste uges forsmædelige nederlag. Magnus Sonne var blevet skadet, så der var derfor debut til Jakob Hilstrøm, der gik ind på højreback, og Kristoffer Wichmann var rykket ind i centerforsvaret sammen med Frederik Krabbe. Starten er da også noget stille, og vi skal helt frem til det 19. minut, hvor HIF får etableret et godt gennemspillet angreb. Peter Benjaminsen stikker dybt frem til Daniel Holm, der trækker sig fri, og går mod målet, og her passerer han sikkert Svebølles målmand, til Hvidovreføring. En kæmpechance i det 37. minut, burde have øget føringen, men Svebølle får reddet hovedstødet på stregen. Blot to minutter senere forsøger Mikkel Dahl sig med et gennembrud, men Svebølle-forsvareren når tilbage, og får tacklet i afslutningen. I det 41. minut får Rasmus Johansson en god mulighed, men hans flyvende hovedstød går desværre lige forbi målet.

Alt i alt en udmærket første halvleg af HIF, uden at det bliver virkeligt prangende. Dog kunne ingen have noget at indvende, hvis HIF havde været foran med et par mål mere.

Mønsteret bliver det samme i 2. halvleg. Dog er det lige ved at blive farligt i Hvidovre-feltet i det 55. minut, efter et hjørnespark, men heldgivs rammer Svebølle-spilleren skævt, og HIF kan sparke væk. Der er sæson-debut til Azad Corlu i det 59. minut og til Mathias Larsen i det 65. minut. Det giver en smule mere energi, og presset bliver større på Svebølle. Presset giver pote i det 73. minut, da der sendes en dyb stikning frem til Mikkel Dahl, som fra halvspids vinkel sender bolden forbi Svebølles målmand. 2-0, og nu begyndte man at kunne slappe af. Patrick Naundrup er kommet på banen i det 76. minut, og bare tre minutter senere, får han en kæmpe-chance efter et hjørnespark. Målmanden taber bolden, og den ryger ud midt i feltet til Naundrup, som får afsluttet, men en Svebølle-forsvarer får kastet sig ned, og blokeret skuddet næsten på stregen. I det 81. minut er det så Rasmus Johansson, der får en chance, men hans ellers glimrende hovedstød, ender lige i hænderne på målmanden. To minutter inde i overtiden burde så 3-0 være kommet, men der sparkes tæt forbi målet.

Det blev aldrig nogen forrygende kamp, men Hvidovre-mandskabet fik rejst sig, og i store træk gjort et godt indtryk. Svebølle bed godt fra sig i forsvaret, godt anført af den tidligere Hvidovre-spiller (udlejet fra Frem) Nabil Aslam. Sejren var aldrig rigtigt i fare, men man kunne godt frygte sådan en "hovsa-scoring" fra Svebølle, men den kom heldigvis aldrig.

Cheftræner Thomas Vesth Hansen: "Det blev til en god arbejdssejr. Jeg synes indstillingen var på plads i dag, og der blev løbet mange kilometre. Det er godt at være tilbage på sporet ovenpå mandagens kamp i HIK."