Aleks er HIF'er

14. marts 2017 - Hvidovre Fodbold

Det er med stor glæde, at vi kan bekræfte at Aleksandar Lazarevic spiller i HIF som minimum frem til sommer. Den 25 årige angriber er tilbage i HIF efter et halvt år i HB Køge i 1. division.

Cheftræner, Christian Iversen, udtaler: "Jeg er rigtig glad for at byde Aleks velkommen tilbage i HIF. Aleks bidrager med en fantastisk energi, stor fysik og godt humør, samt ikke mindst med en veludviklet evne til at score mål. Vi har i første omgang aftalt samarbejde frem til sommer, men vil løbende være i dialog om samarbejdet skal vare længere. Jeg er rigtig glad for at Aleks er en del af vores trup og det lader det til at alle i truppen er".  

Aleksandar Lazarevic udtaler om sin tilbagekomst: "Jeg har valgt, at komme tilbage til HIF, da jeg havde det rigtigt godt sidste gang jeg var i HIF og mente, at det nu er det rigtige sted for mig at være. Jeg er kommet tilbage til et hold som har et stærkt sammenhold og virkelig har en god kemi i mellem hinanden både på og udenfor banen. 

Mine personlige mål er selvfølgelig, at bidrage med en masse mål til holdet og en masse rutine selvom jeg kun er 25 år - og selvfølgelig mit gode humør. Mine mål med holdet er, at vi udvikler os sammen yderligere og at vi selvfølgelig går efter at slå alle holdene i rækken og rykke op".

Velkommen hjem - HIF HIF