Presse

Kontakt:

Presseansvarlig:

Peter Lassen
Mobil: +45 5118 4775
Mail: pl@hif.dk

Journalister og fotografer:

Alle, der skal varetage en funktion for et medie i forbindelse med kampe på Hvidovre Stadion, skal senest klokken 12 på fredage forud for den kommende weekends spillerunde og senest klokken 12 dagen før en hverdagskamp være akkrediteret ved at anmode om akkreditering på mail til presseansvarlig på hfas@hif.dk

Til superligakampe bedes 

Alle akkreditering til kampe i 3F Superligaen foregår på www.superliga.dk

Regler for brug af HIF's logo m.m.

Hvidovre Fodbold A/S' billedbank indeholder billeder og logoer til fri redaktionel brug i forbindelse med historier om/fra Hvidovre Fodbold A/S. Vær opmærksom på, at billederne og logoet ikke må bruges kommercielt (det vil sige i annoncer eller brochurer på souvenirs og lignende).

Hvis du ønsker at anvende billeder eller motiver i kommerciel sammenhæng skal du skrive til hfas@hif.dk. Logoet må ikke ændres i farver eller forvanskes, så det optræder anderledes end originalen. Undtaget er dog sort-hvidkopier.

Logoet må ikke bruges på sider på internettet (herunder Facebook og andre sociale medier) samt i pjecer, magasiner m.v. på en sådan måde, at det kan give indtryk af, at det er Hvidovre IF / Hvidovre Fodbold A/S, der står som ejer af siden eller afsender af informationen.

Hvidovre Fodbold A/S forbeholder sig retten til at kræve logo og billeder fjernet for fremtidig publicering, hvis det skønnes anvendt i strid med Hvidovre IF's / Hvidovre Fodbold A/S' interesser eller skader disses anseelse.

Ved brug af billeder skal de bringes med tydelig kildeangivelse, samt angivelse af fotografens navn, såfremt det fremgår af copyrightfeltet under IPTC informationerne i billedet.

  Download HIF logo