Træningskamp HIF - Rishøj 3-0

15. februar 2015 - Hvidovre Fodbold

En rigtig god første halvleg af HIF, hvor de formår at sætte Rishøj under pres. Der var dog et par situationer, hvor Hvidovre selv bringer Rishøj i spil, og med lidt mere skarphed, havde de også scoret. Men vi skal hen til det 21. minut, hvor Anders Vestergaard slider sig fri af en mand i feltet, og sender bolden fladt ind i nettet. Næste scoring kommer i det 31. minut, da Patrick Naundrup presser og opsnapper en svag tilbagelægning til Rishøjs målmand, hvorefter han afdribler denne, og sender bolden i det tomme mål. Sidste scoring kommer blot to minutter senere, da Patrick Naundrup med et enkelt ryk ved kanten af feltet, mod baglinjen, sætter sin direkte mand, og sender bolden i feltet, hvor Anders Vestergaard kommer foran en forsvarer, og dirigerer bolden ind.

Anden halvleg bliver lidt mere løs fra Hvidovres side, men holdet har rimeligt godt styr på sagerne. Tempoet sænkes noget, og med 6 indskiftninger i løbet af halvlegen, forsvinder også noget af flowet. Det bliver så ikke til flere scoringer, men HIF kan trække sig sejrrigt ud af kampen.

Træner Thomas Vesth Hansen: "På flere parametre er jeg rimeligt godt tilfreds. Vi sløser et par gange, og mod et knivskarpt modstanderhold, var det ikke sikkert at det var gået. Men det går den rigtige vej. Vestergaard laver to fine mål, og selvom nogen måske siger vi var lidt heldige ved Naundrups scoring, så er det altså på grund af hans pres, at Rishøj giver bolden væk, og han selv kan score. De ting vi arbejder med, med hensyn til organisation og pasningsspil bliver bedre og bedre og begynder at tage form. Vores træninger er gode, og der er kamp om positionerne. Så det ser rigtigt fint ud".