Handicapforhold og kørestolsadgang m/ledsager

Kørestols pladser 

Der findes 10 kørestols pladser på i området foran familiezonen. Medhjælperen kommer gratis med ind på pladsen og kan stå bagved, eller ved siden af afhængig af hvor mange pladser der er optaget.

Benyt indgang A og ret henvendelse til en servicemedarbejder, der kan være behjælpelig med indgang mv.

Der er handicaptoilet på siden af den østlige del af Skoda tribunen.

Kørestols pladser udehold

Der er ligeledes 10 kørestols pladser på i området foran udebaneafsnittet.Benyt indgang F og ret henvendelse til en servicemedarbejder, der kan være behjælpelig med indgang mv.
Link til Ordensregler i udebaneafsnittet

 

Handicap pladser

Der findes 18 handicappladser på Skoda tribunen Blok C på række 2, 3 & 4 på sæderne 29-34, pladserne er tæt på opgang. Ved siddepladser kontaktes administrationen for at få en gratis siddeplads til hjælperen senest sidste hverdag før kampen.

Ved ståpladser køber den handicappede bare sin billet og kan automatisk få hjælperen med ind mod forevisning af ledsagekortet ved indgangen. Dette gælder også ved udebane afsnittet. Ved kampe hvor der kan forventes udsolgt i udeafsnittet, kontakt vores SLO og Handicapansvarlig Stine Kristoffersen, på stine@hif.dk.

Parkering:

Der er pt. kun 3 handicappladser på Pr Ventilation Arena Hvidovre, med indkørsel fra Hvidovrevej ved indgang B, ca. 50 m fra indgangen. Det er IKKE muligt at bestille en P-plads – først til mølle princip.

Billetter

Billetter købes online, find priser og billetshop her

 

For yderligere spørgsmål kontakt din egen klubs SLO først – han eller hun kan i mange tilfælde hjælpe dig med de mest basale spørgsmål.

Har du behov for at kontakte en person i Hvidovre Fodbold  kan følgende kontaktes:

SLO og Handicapansvarlig Stine Kristoffersen, på stine@hif.dk.