Nederlag i sæsonpræmiere

3. marts 2019 - Hvidovre Fodbold

1431 tilskuere havde fundet vej til Kæmpernes Arena, til den første kamp i forårssæsonen mod Lyngby. Efter 10 minutter, får Nicolaj Agger chancen, efter 1-2 spil med Aleksandar Lazarevic, men afslutningen, lige uden for feltet, går over mål. 4 minutter senere sendes et præcist indlæg i feltet til selvsamme Agger, og han header da også bolden i nettet, men desværre bliver han dømt offside. Og så, i det 24. minut, ser det rigtigt lyst ud. Niclas Schmidt bliver hægtet i feltet, og dommeren tøver ikke, da han dømmer straffespark. Nicolaj Agger sættes til at sparke, men desværre vælger Lyngbys målmand at gå til den rigtig side, og parerer. Indledningen af kampen her, har været rimelig jævn, men efter det brændte straffespark, får HIF et lille overtag, dog uden at det bringer noget med sig. Lyngby kommer i en kontra, i det 36. minut, og kommer 4 mod 4, men heldigvis kommer resten på plads, og Emil Vatani får brudt Lyngbys afslutning. Og så, i det 39. minut, bliver, hvem andre end, Jeppe Kjær sat op, da forsvaret spilles lidt tyndt, og midt for mål, lige uden for feltet, sparker han bolden ind i siden, uden mulighed for Filip Djukic at nå helt ud. 0-1 Denne stilling holder halvlegen ud.

Anden halvleg er blot to minutter gammel, da Frederik Emil Andersen, sender en høj bold i feltet. Her forlænger Agger den, og ude i siden modtager en helt fri Kim Aabech, og sparker - men desværre langt over målet. Lyngby er lige ved i det 52. minut med en hurtig kontra, men fra spids vinkel, får Djukic lige hånden på, og sender bolden til hjørnespark. 59. minut. Kim Aabech tager et frispark i højresiden, som sendes godt ind i feltet. Her står Lazarevic, og sætter hovedet på, men desværrer lige på stolpen. Bolden hopper retur, og Lazarevic får også bolden i anden omgang, men denne gang får han sparket langt over mål. I det 63. minut sendes Marcus Mølvadgaard på banen til sin debut, i stedet for Kim Aabech, og han skal blot have 4 minutter på banen, førend han får en kæmpe mulighed, efter en del roden i feltet, men desværre sparker han forbi målet. Et minut inde i overtiden, kunne Mølvadgaard have reddet det ene point, da Lyngby-forsvaret forsøger at sparke ud af feltet, kun for at ramme en af sine egne i hovedet, med det resultat at bolden ryger retur i feltet. Mølvadgaard sparker resolut, men desværre lige på målmanden. HIF forsøger i de sidste tre minutter, men kommer ikke frem til noget.

Cheftræner Per Frandsen: Vi spiller, generelt set, en god kamp. Vi har 5 100% chancer, og et straffespark, men vi er desværre ikke skarpe nok. Vi kommer frem til det vi gerne vil, og så skal der altså scores på sådanne chancer.