HIF på andenpladsen efter sejr over HB Køge

22. oktober 2021 - Hvidovre Fodbold

Dagens modstander kom med et par friske sejre, så der var lagt op til en spædende duel mellem storsatsende HB Køge og divisionens øjeblikkelige overraskelse, Hvidovre IF. Det bliver da også HIF, der sætter sig på opgøret fra start. Daniel Stenderup sender, i det 6. minut, en lang aflevering frem til Christoffer Boaten, som på kanten af en offside, tager bolden med, og afslutter, men desværre lige på Køges målmand. HIF opsnapper hurtigt bolden igen, og fra baglinjen, sendes bolden bagud til Fredrik Carlsen, som desværre sparker forbi mål. 5 minutter senere, forsøger Boateng sig med et langskud, som ryger lige under overliggeren, men HB Køges målmand får vippet til hjørnespark. "Muddi" spiller sig alene igennem, i det 20. minut, men hans afslutning går forbi mål. HIF fortsætter med at holde presset, og det er meget lidt, at HB Køge kommer frem med. Og så, i det 24. minut, bliver bolden sendt ud på kanten til Kim Aabech, og han kigger op, og lægger en vidunderlig pasning ind til forreste stolpe, og her kaster Tobias Thomsen sig frem, og med hovedet dirigerer han bolden ind modsat, uden chance for HB Køges målmand. 1-0, og fuldt fortjent efter spillet. Resten af halvlegen bliver spil midt på banen, og der kommer ikke store chancer til nogen af holdene.

2. halvleg starter, som første slutter. Meget spil midt på banen, og HIF som den alt dominerende. Med 20 minutter tilbage, begynder HB Køge at komme lidt længere frem på banen, og får nogle muligheder, men HIF-forsvaret står solidt, og det løber ud. I halvlegens 4. overtidsminut, spiller Mikkel Nøhr Marcus Lindberg fri, og Køges målmand må ud i en "TV-redning", for at forhindre HIF i at fordoble målscoringen. Der sker ikke mere, og HIF kan trække sig tilbage, med tre velfortjente point i bagagen. Sejren betyder at HIF, inden resten af weekendens kampe, har den højeste placering i 25 år, og det må vi jo godt nyde, så længe det står på. Lyngby og Fredericia kan dog komme op over igen, men indtil da, så er 2. pladsen HIFs.

Cheftræner, Per Frandsen: Flot og fortjent sejr. Starten er fantastisk, og vi kommer frem til nogle gode chancer. Vi forsvarer sindsygt godt, og HB Køge har ikke så meget at komme med. De kommer lidt mere frem, til slut i 2, halvleg, men vi giver ikke noget væk. Jeg er en meget glad træner i dag.