Hellbrandt Trykcenter: Vi har styr på tingene

26. april 2018 - Hvidovre Fodbold

 

Hellbrandt Trykcenter er et traditionsrigt trykkeri. Firmaet blev grundlagt tilbage i 1947 af Eigil Hellbrandt. Virksomheden tilbyder mange former for tryksager. Bannere, foldere, plakater, skilte, valgplakater og meget mere. Hellbrandt Trykcenter ligger på Arnold Nielsens Boulevard 74.

 

 

Tonny Garlin, som er direktør i Hellbrandt fortæller hvorfor virksomheden er partner i Hvidovre Fodbold:

”Vi er med i Hvidovre fodbold, fordi det har vi altid været. Jeg har en relation til Hvidovre, hvor man altid følger med. Vi har mange lokale forretninger, som hænger sammen med Hvidovre. Så der er også noget netværk i det. Jeg syntes, at det fungerer meget godt.”

 

Hellbrandt Trykcenter er, som de eneste i Danmark, Fogra- certificeret. Denne certificering vidner om unik viden indenfor faget. Om virksomheden siger Tonny:
”Vi gør meget ud af servicen. Kunden kommer ind og fortæller om sin idé, og så arbejder vi videre på den. Vi har ikke noget minimum og maksimum ift. Produktion. Dette er fordi det meste foregår digitalt, så antallet er ikke så afgørende. Vi er ikke unikke, fordi vi kan printe. Det er der mange andre, som også kan. Men vi er unikke fordi, vi har styr på tingene. Vi har stor erfaring efterhånden, vi har jo trods alt eksisteret siden 1947. ”

 

 

Siden 1947 er der sket meget i Hellbrandt. Virksomheden er vokset og vokset og har derfor, af flere omgange, været nødsaget til at flytte til større lokaler:

”Vi startede inde på Blegdamsvej i København. Og i 1979 flyttede vi til Hvidovre, dog i nogle andre lokaler end dem vi har i dag. Men i starten af 90’erne flyttede vi så til de lokaler, vi sidder i den dag i dag” fortæller Tonny Garlin.

 

Også for direktøren, som har 40 års jubilæum til næste år, er der sket meget. Om udviklingen fortæller Tonny:

 ”Jeg startede inde på Blegdamsvej, hvor jeg blev udlært. Da jeg startede satte man bogstaver med bly, så jeg har set udviklingen fra dengang hvor man gjorde det manuelt og til nu hvor det meste forgår på en computer.  Jeg overtog virksomheden som 3. generation. Jeg er ikke i familien, som startede virksomheden. Jeg var ganske almindelig medarbejder. Jeg tog over for Niels Hellbrandt, som overtog fra sin far.