Djukic forsætter i Hvidovre

12. juli 2023 - Hvidovre Fodbold

Fodbold: Det er nu officielt at Hvidovres førstekeeper Filip Djukic forsat skal tørne ud for klubben når 3F Superligaen skydes igang på Pro Ventilation Arena.

Den 23 årige keeper har været en sikker sidste skanse i NordicBet Ligaen igennem de sidste fem sæsoner kun afbrudt af et kort ophold i Fremad Amager.

-Det er fantastisk at vi er blevet enig med Filip om en forlængelse der lyder på et år. Han har især de sidste to sæsoner leveret på et rigtig højt niveau især i flere af de store kampe og det håber jeg han kan blive ved med fortæller Peter Lassen.

Sportschefen glæder sig til at se Hvidovre drengen i 3F Superligaen og håber han får samme vigtige betydning som i NordicBet Ligaen.

-Han har som sagt været rigtig vigtig for os, han er god til at diagere med forsvaret som han også giver en masse trykhed. Han er en kæmpe vinder og det er med til at smitte af på resten af holden, nu skal han så op også vise Superligaen af størrelse ikke betyder noget slutter Peter Lassen.

Hvidovre drengen ser også selv frem til at få opfyldt drømmen om Superliga fodbold i Hvidovre.

-Hvidovre er mit hjem og fornu kunne jeg ikke forestille mig at skulle fortsætte min rejse et andet sted end her. Jeg har altid forstillet og haft en klar ambition om at skulle spille Superliga en dag. Men at kunne gøre det med Hvidovre IF, den her fantastiske gruppe mennesker og de her fantastiske fans har været en drøm for mig. Nu glæder jeg mig bare helt vildt til at vise fodbold Danmark hvad det er vi kan i 2650.

Filip Djukic står noteret for 124 kampe for Hvidovre siden 2018 hvor han debuterede mod i en pokal kamp mod Fremad Amager.