uhlsport ny tøjsponsor til HIF

7. maj 2019 - Hvidovre Fodbold

Hvidovre IF Fodbold spiller i uhlsport de næste 5 år

 Efter mere end 13 år med Nike skifter HIF fodbold til sommer sit tøjmærke til det tyske uhlsport.

Det er igen en aftale, der sprænger rammerne for alle tidligere tøjaftaler, som klubben har haft. Hvidovre vil, sammen med Silkeborg, være de eneste divisionsklubber i Danmark, der spiller i uhlsport. Aftalen løber i 5 år fra den kommende sæson 19/20 og frem til sommeren 2024.

- Vi er rigtig godt tilfredse med den nye aftale, fortæller formand for HIF Lars Knudsen. Det er en aftale, der åbner nogle helt nye muligheder for os som klub. Der kommer nok også lidt udfordringer, når der efter 13 år skal implementeres et nyt tøjmærke, men vi har fået en meget fin aftale med uhlsport. Det bliver spændende at omstille spilletøjet hos over 1500 medlemmer, men uhlsport har vist en rigtig god forståelse for vores udfordringer.

Vi er rigtig glade for at have lavet en aftale med et fyrtårn i fodbolden på Sjælland og Storkøbenhavn, fortæller Torben Pedersen fra uhlsport, efter aftalen kom på plads.

I Hvidovre Fodbold A/S, der står for klubbens 1. divisionshold, er man også begejstret for aftalen, fortæller Peter Lassen, og fortsætter:

- Vi har været glade for de over 13 år, vi har haft med Nike – men der er også nogle udfordringer, når man er en lille klub hos et af verdens største brands.  Fra min tid i Silkeborg kender jeg Torben Pedersen fra uhlsport, og vi mødte hianden til kampen i Silkeborg i efteråret 2018. Vi kom til at drøfte, om vi kunne løse nogle af disse udfordringer sammen, og efter rigtig mange møder også mellem moderklub og Fodbold A/S, er vi kommet i land med en rigtig god løsning.

 - Jeg ved, vi får en samarbejdspartner, der vil os rigtig meget. uhlsport har været sponsor i Silkeborg siden 2004, og har netop forlænget frem til 2024, og jeg tror også på, at det kan blive et langt og godt samarbejde mellem os og uhlsport, slutter Peter Lassen.

Uhlsport blev grundlagt af møbelsnedker Karl Uhl, der i 1948 startede med produktion af knopper til fodboldstøvler. I 1953 udvidedes produktionen til også at omfatte såler til fodboldstøvler, og virksomheden blev en førende leverandør på dette område. Fra 1968 begyndte målmænd så småt at bruge handsker, dette førte til at målmandshandsker fik en fremtrædende plads hos Uhlsport fra ca. 1970. I dag har uhlsport et bredt spektrum af udstyr til fodboldspillere, og har pt. tøjaftaler med bl.a. Silkeborg, Fortuna Düsseldorf, 1. FC Køln og FC Kaiserslautern.