Uafgjort i Næstved

18. august 2019 - Hvidovre Fodbold

Der var dømt bundopgør i Næstved, hvor det næsten var et folkekrav for Hvidovre-holdet, at der skulle tre point ind på kontoen. Det starter også fint, hvor Hvidovre, bortset fra en enkelt gang, holder Næstved fra fadet det første kvarter/20 minutter. Der var en situation, hvor der appelleredes kraftigt for straffe, da Nicolaj Agger bliver trukket ned i feltet, men jeg ser det ikke selv, kun spillernes reaktion. Men herefter vender spillet, og Næstved får lagt pres. HIF har ualmindeligt svært ved at få bolden ordentligt væk, og virker en smule passive, men det ender med en kontrolleret afslutning lige uden for feltet, da Mark Kogstedt fyrer af, og uden for Filip Djukic rækkevidde, bringer han Næstved i front. Dette ryster HIF, og de næste 13 minutter, er det begrænset, hvad de får fat i. Men  i det 34. minut kommer HIF til et godt opspil i højresiden, Nicolaj Agger får spillet ind på kanten af feltet til Stefan Nygaard, som stikker dybt til Magnus Fredslund, og han får trukket sig fri af en markering, og med en meget lang fod, får han sendt bolden forbi Næstveds målmand. Scoringen får HIF med i kampen igen, selvom Næstved forsøger at svare hurtigt igen, og tilspiller sig et frispark 2 meter uden for HIF-feltet. Dette sparkes fint forbi Hvidovre-muren, og med retning mod nærmeste stolpe, men her står Nicolaj Agger, og får headet væk. Minuttet før pausen er det så HIFs tur til et frispark lige uden for feltet. Mikkel Nøhr sættes til at sparke, og han sender da også bolden fint forbi muren, men desværre for tæt på målmanden, der får pareret til hjørnespark. Dette bliver halvlegens sidste aktion.

I anden halvleg virker det som om at Næstved trækker sig længere tilbage, og det giver HIF lidt mere plads, og mere boldbesiddelse. Det bliver dog ikke til så mange chancer, men dem der er, burde nok have givet scoring. I det 52. dribler Mikkel Nøhr sig igennem, men hans ellers glimrende afslutning, ender i favnen på målmanden. I det 64. minut, får Kim Aabech sendt et glimrende indlæg i feltet, og her kommer Nicolaj Agger højest, og får headet på mål. Kun en glimrende redning fra Næstveds målmand, der sender bolden på overliggeren, hindrer scoring, men Stefan Nygaard dømmes desværre offside på returen. I det 70. minut, er det lige ved at ende med et Næstved-selvmål, da Vatani sender et indlæg i feltet, og en Næstved-forsvarer, er meget tæt på at sende bolden i eget net, men desværre forbi til hjørnespark til HIF. I halvlegens overtid, er Mikkel Nøhr meget tæt på, da han sender et projektil afsted, der desværre rammer en Næstved-spiller og ryger i spil igen.

Alt i alt er det ærgerligt, at HIF ikke får scoring nummer 2, for mulighederne er tilstede. Næstved kommer vel kun frem til en enkelt stor chance i 2. halvleg, men derudover får forsvaret, med debutanten Daniel Stenderup, der sidst har spillet i Roskilde, clearet det meste. Desværre betyder det, at HIF er røget under stregen, men der er heldigvis ikke længere op, en at et enkelt point kan gøre det.