Thomsen ser frem mod OB

27. april 2024 - Karsten Madsen

Topscorer Tobias Thomsen ser frem til endnu en vigtig kamp i bundstriden mod OB, hvor han håber han kan fortsætte den flotte målstime.

Der er fortsat et stykke vej op til overlevelsespladserne i dette års nedrykningspill, men med en sejr over OB på søndag kan det begynde at blive spænende igen. 

Topscoreren ser indstillingen hos holdet som den vigtigste faktor i Odense på søndag. 

-Nøglen bliver uden tvivl vores indstilling til kampen. Vi har bevidst vi kan gøre ondt på alle hold i Superligaen og sidst imod OB viste vi også at vi kunne tage derover og styre slagets gang. Så det skal vi gøre igen, fortæller Tobias Thomsen.

To gange har Hvidovre og Odense stået over for hinanden i dette års 3F Superliga og Thomsen forventer et målrigt opgør.

-Det er to kampe med deres eget liv. Første kamp på hjemmebane kom OB med vind i sejlene og selvtillid efter en god start på sæsonen. I Odense var de et sted hvor der ikke skulle særlig meget til at gøre dem usikre, så det er svært at sammenligne kampene. Men der er altid mål når vi møder dem, så vi skal bare sikre at alle mål bliver scoret i deres ende denne gang, fortæller Thomsen med et smil.

Tobias Thomsen er inde i en god periode hvor det er blevet til 4 scoringer i 4 kampe og topscoreren håber at han kan bidrage med flere end de 8 mål han allerede har scoret. 

-Jeg skal bare fortsætte takterne fra nedrykningspillet. Jeg skal hjælpe holdet i presset, være stærk som opspilsstation og så skal jeg være nærværende i feltet. Men jeg vil rigtig gerne fortsætte målstimen og score nogle flere mål, slutter Tobias Thomsen