Størst chance for at disse HIF-spillere laver hattrick

1. februar 2017 - Hvidovre Fodbold

Når forårets turneringshalvdel går i gang, så skal Hvidovre IF forsøge at spille sig ind i kampen om oprykning. For at komme det er der brug for mål, masser af mål.

Hvidovre var det næstmest scorende mandskab i 2.division, Pulje 1 i efteråret med 23 scoringer i de 14 kampe, hvor 4-1 sejren over Boldklubben Frem var højdepunktet og samtidig den kamp, hvor HIF scorede flest mål. De mange mål bliver der formentlig også brug for i foråret, når der skal kæmpes om oprykning til landets næstbedste række. 
Klubbens nye betting partner, Bet25.dk, har lavet en række specielle Hvidovre-spil op til forårets kampe. Ét af dem er om nogle af Hvidovres spillere laver hattrick i løbet af foråret. Bet25 giver lige nu flotte odds 4.00 på at den samme Hvidovre-spiller kan juble tre gange i samme kamp over en scoring. 
Det kunne passende allerede være i forårspremieren d.  18. marts, hvor Hvidovre hjemme tager imod Aarhus Fremad.
Du kan finde specielle spil på Hvidovre IF på Bet25.dk under Fodbold > Danmark > Hvidovre IF Specials
Husk at hver gang du spiller på Bet25.dk - og skulle være uheldig at tabe dit spil, så sender du 25% af det tabte beløb tilbage til Hvidovre IF, hvis du er registreret som Hvidovre-støtte hos bookmakeren. Dette gøres under din profil, når du er logget ind.