Sejrsstimen fortsætter

13. juni 2015 - Hvidovre Fodbold

Et uhyre spændende opgør ventede i dagens kamp mod Avarta. Det er jo, som bekendt, cheftræner Thomas Vesth Hansens tidligere klub, og også spillerne Mikkel Dahl, Peter Benjaminsen og Magnus Sonne, har tidligere optrådt for klubben. Så der var nok, for begge hold, en lille kamp i kampen. Fra start var det dog kun Mikkel Dahl, der var med, og han skulle nok få sat sit mærke på kampen.

Blot 2 minutter er spillet, da HIF kommer frem til sin første mulighed, efter en hurtig kontra, hvor der stikkes dybt til Patrick Naundrup, men desværre bliver han dømt offside. Samme Naundrup kommer frem i feltet, 10 minutter senere, på et fladt indlæg, men desværre sparker han over bolden. I det 18. minut kommer Frederik Emil "Miller" Andersen frem til stor mulighed, da han lægger bolden til rette til venstrepoten, men Avartas målmand, Mathias Djernæs, der tidligere har optrådt i Hvidovre-trøjen, kommer ned og redder til hjørnespark. Presset holdes efter dette, men trods en stor mulighed, vil bolden ikke ind. Mads Rønne har en mulighed i det 22. minut, men han sparker over. Blot minuttet senere må Mikkel Hasling hive en god fodparade, på endnu en tidligere Hvidovre-spiller, Jakob Ingvarsens afslutning.

Og så i det 31. minut, kommer forløsningen. Efter at Avartas målmand har afværget en afslutning i første omgang, ryger bolden lige ud til Mikkel Dahl, der sparker første gang, og han bringer HIF i front. HIF holder presset i resten af halvlegen, men mere kommer der ikke ud af det.

Der er kun spillet to minutter af 2. halvleg, da Mikkel Dahl igen er på færde, men hans afslutning reddes. Og da uret har passeret de 49 minutter, halvklarer Djernæs i Avarta-målet i første omgang, men igen er Mikkel Dahl på pletten, og følger op, og så er HIF foran med 2-0. I det 52. minut spilles Daniel Holm fri, meget tæt på kanten af en offside. Avarta-forsvaret stopper op, og appellerer, men linjedommeren vinker afværgende, og Holm trækker op i feltet og afslutter, men desværre langt over mål.

Men HIF bryder hurtigt det efterfølgende målspark, og sætter en kontra i gang, og her spilles Daniel Holm fladt i feltet, og denne gang svigter han ikke, og HIF er foran 3-0. Blot minuttet senere kunne Patrick Naundrup have udbygget føringen, men målmanden redder glimrende hans tørre hug fra kanten af feltet, og hjørnespark til HIF. Presset holdes efter dette, og der lægges i feltet, hvor Kristoffer Wichmann kaster sig frem, men desværre lige i hænderne på målmanden. 10 minutter senere tryller Daniel Holm ved baglinjen, og får lagt ind i feltet, hvor Mikkel Dahl får hovedet på, men desværre lige i favnen på målmanden. Herefter holder HIF lidt igen, den komfortable føring taget i betragtning. Avarta får reduceret i det 77. minut, på et hovedstød efter et indlæg til bagerste stolpe. Herefter sker der ikke rigtigt mere. I halvlegens overtid får endnu en af HIF's unge spillere chancen, da Zakaria Mokdad fra U19 får debut. Kampen slutter med en fortjent sejr på 3-1 til Hvidovre.

Cheftræner Thomas Vesth Hansen: "Det er rigtigt fint med en sejr, men vi kunne og burde have vundet langt større. Men stor ros til Avarta og til deres målmand, som redder dem et par gange. Vi spiller periodevis fremragende, og finder de rum, som modstanderen giver os. Det var, trods alt, også en kamp, hvor tempoet ikke var så voldsomt højt. Vores spillere er ved at være lidt slidt, men vi vil gøre alt for at slutte godt af. Vi er, lige nu, divisionens mest scorende hold, og det skulle vi gerne blive ved med at være, efter den sidste kamp mod B1908. Også en stor ros til supporterne, som vi virkelig kunne høre og mærke i dag. Det er drøn-ærgerligt at vi ikke kan holde nullet, men jeg må medgive, at det er et rigtigt flot mål, som Avarta får sat ind."