Sejr over Nykøbing FC

17. august 2021 - Hvidovre Fodbold

Ovenpå det pauvre resultat i fredagens kamp, skulle HIF rejse sig på hjemmebanen, da Nykøbing FC kom forbi. NFC derimod kom med en frisk sejr over HB Køge.
De første ti minutter bliver lidt afventende fra begge hold. Men så kommer den første chance. Et rapt opspil på venstrekanten, bliver sendt i feltet til Kim Aabech, som afslutter, men målmanden får en hånd på, og giver hjørnespark. Marcus Lindberg tager et raid i det 18. minut, fra egen banehalvdel, og op ad venstresiden, og lidt inde i feltet klapper han til bolden, som desværre tager stolpen. Riposten ryger ud til Fredrik Carlsen, som afslutter, men rammer en NFC-spiller, og går til hjørne. Hvidovre holder teten, og får endnu en god mulighed ved Magnus Fredslund efter et frispark, men hans afslutning går lige på målmanden. Det kunne have været gået galt efter en halv time, da NFC får afsluttet fra kanten af feltet, og Brylov får pareret, og NFC får riposten, som Brylov griber ud. I det 42. minut får HIF tilkendt et frispark, som Kim Aabech sender i feltet, hvor Fredrik Carlsen får sendt hovedstødet på overliggeren. Daniel Stenderup følger op. og han header riposten i mål. En fuldt fortjent føring til HIF.

HIF spiller en fin første halvleg, og dominerer det meste

I anden halvleg bliver HIF presset noget mere, men har stadig rimeligt styr på tingene. Vi skal helt frem til det 61. minut, hvor Tobias Tomsen stikkes dyb, og kommer frem til afslutning, men målmanden får en lab på.  Halvlegen får ikke lige så markant et HIF-aftryk som første halvleg. Da der mangler 30 sekunder, blæser dommeren til "pause", da det lyner og tordner lidt ude i horisonten. Det bliver til 15. minutters pause, hvorefter der spilles de 30 sekunder + 3 minutters tillægstid. Dette lægger ikke yderligere til kampen, så HIF kan køre en fuldt fortjent 1-0 sejr hjem.

Cheftræner Per Frandsen: Vi spiller en rigtig flot første halvleg. Vi skal stadig være fokuseret. Vi bliver presset mere i 2. halvleg, men trods det, så har Nykøbing jo ikke en chance. Det gør ikke noget, at vi vinder "grimt" ind imellem.