Sæsonens tredje Future Cup-kamp mod Lyngby

10. oktober 2024 - Karsten Madsen

Onsdag eftermiddag blev sæsonens tredje Future Cup-kamp spillet, denne gang mod Lyngby. Opgøret endte desværre med et 5-2 nederlag mod et stærkt Lyngby-hold, der havde flere erfarne Superliga-profiler med, herunder Marcel Rømer, Mathias Hebo og Andreas Bjelland.

For Hvidovre fik Mathias Gehrt, Jonas Gemmer og Simon Makienok værdifuld spilletid efter længere skadespauser.

Hjemmeholdet, Lyngby, fik en forrygende start og kom foran allerede efter to minutter, da tidligere Hvidovre-spiller Mathias Hebo headede bolden i mål. Efter en halv times spil var Hebo på spil igen. Nicolaj Jungvig fik først afværget på målstregen, men Hebo var hurtigst på returen og gjorde det til 2-0.

Hvidovre svarede dog hurtigt igen, da Jonas Gemmer sendte et hurtigt frispark ud til Alexander Johansen, der tog sagen i egen hånd, driblede sig fri og sparkede bolden ind til 1-2.

På første halvlegs overtid havde Hvidovre endnu en stor chance. Simon Makienok tog bolden ned og spillede den videre til Jonas Gemmer, der løb i dybden og afsluttede første gang. Lyngby-målmand David Jensen måtte strække sig fuldt ud for at holde føringen til pausen.

Ti minutter inde i anden halvleg kunne Jensen dog ikke stille meget op, da Jeffrey Papa spillede bolden til indskiftede Mathias Andreasen, som med flot overblik sendte den videre til Alexander Johansen, der scorede udligningen til 2-2.

Desværre havde Hvidovre ikke meget mere at skyde med, og Lyngby fandt vej forbi en ellers velspillende Anders Ravn i Hvidovre-målet hele tre gange, med det sidste mål scoret på straffespark.

I anden halvleg fik flere af de unge spillere fra både NordicBet Liga- og U23-truppen spilletid for Hvidovre, mens Lyngby fortsatte med deres Superliga-erfarne spillere. Dette var årets sidste Future Cup-kamp, og næste opgør spilles først i april, hvor FC Nordsjælland venter på Farum Park.