Revanche til Hvidovre-mandskabet

13. august 2022 - Hvidovre Fodbold

Kun 10 dage efter det forsmædelige nederlag i pokalen til Helsingør, stod Hvidovre-mandskabet igen overfor samme mandskab, denne gang dog i ligaen, og på udebane. Skulle det lykkes, i en stegende sol, at hive en hurtig revanche hjem til forstaden ?

HIF starter i god kontrol. I det 5 minut, sender Martin Spelmann bolden ud på kanten til Marcus Lindberg, og første gang smækker han bolden ind i feltet, og her står en temmelig umarkeret Tobias Thomsen, og ding dong dynamolygte, hamrer han HIF i front. Virkelig en fantastisk scoring. Halvlegen fortsætter med HIF i god kontrol, men holdet kommer dog ikke frem til store chancer. Helsingør har et par spredte muligheder, men enten høvles de langt uden om HIF-målet, eller også piller Filip Djukic det resterende. Vi skal helt frem til det 41. minut, førend der sker noget igen. Denne gang er det Helsingør, der får sendt et glimrende hovedstød afsted, fra midt i feltet, og ned mod den ene stolpefod. Djukic er dog på pletten, og med en fremragende redning, kommer han helt ned, og får vippet bolden uden om stolpen til hjørnespark. Dette var også det sidste, der rigtigt skete i halvlegen.

I anden halvleg måtte man formode, at Helsingør sendte alt frem ad banen. Men mønsteret fra første halvleg gentog sig. HIF opsnappede alt. Og det, der ikke blev nappet, røg ved siden af, eller samlet op af Djukic. Men alligevel sad man med følelsen af, at Hvidovres føring var for spinkel, overtallet til trods. Og så, i det 66. minut. Christian "Greko" Jakobsen findes helt fri, lige uden for feltet, og han vender hurtigt rundt, og placerer bolden i nettaget i modsatte side. Fremragende scoring, og man kunne nu trække vejret mere roligt. Så skal vi hen til det 81. minut, HIF får lagt presset i Helsingør-feltet, og forsvaret afviser i første omgang, men bolden ryger hen til Andreas Pyndt, der behærsket klapper bolden ind i modsatte side. 3-0 til Hvidovre, og den føring er ikke et eneste mål for lille. Hvidovre-mandskabet holder Helsingør væk i resten af halvlegen, og så kan dommeren fløjte af, efter to minutters overtid, og de tre point kommer med hjem til Hvidovre.

Cheftræner, Per Frandsen: Drengene spiller en flot 1. halvleg, men vi laver lidt fejl og unødvendigheder. Filip (Djukic, red.) har en stor redning til sidst. 2. halvleg er rigtig flot, vi har fuldt styr på det, og scorer nogle flotte mål. En dejlig sejr.