Remis i sæsonpræmieren.

24. juli 2021 - Hvidovre Fodbold

I dagens præmiere i Nordic Bet-ligaen, havde det nye hold i ligaen, Jammerbugt FC, fundet vej til Storkøbenhavn. Og det blev præcis så svært, som man kunne have frygtet på forhånd.
Hvidovre havde bestemt heller ikke haft de bedste betingelser i optakten, med en afbrudt træningslejr, grundet corona, og deraf aflysning af en træningskamp mod AGF, samt et afbud af en planlagt træningskamp mod Lyngby. Så det var meget få muligheder, der havde været, for at spille de nye ind på holdet.

Jammerbugt FC starter også med at stå meget dybt, og overlader initiativet til HIF. Det blev en første halvleg med klar dominans af Hvidovre-mandskabet, men trods flere større muligheder, kommer bolden ikke ind over stregen. Der mangler simpelthen lige den sidste skarphed.

2. halvleg starter med en kæmpeblunder af HIF i forsvaret, men afslutningen fra Jammerbugts Frederik Høgh, tager Marco Brylov sig sikkert af. I de første 10-15 minutter, virker det lidt som om, at HIF er blevet i omklædningsrummet. I det 54. minut får Jammerbugt så et hjørnespark, som Daniel Stenderup lige nøjagtigt ikke får hovedet på, og bolden flyver lige forbi, og rammer en overrasket Marc Nielsen på benet, hvorefter den ryger i mål. Sort sort uheld for den unge Hvidovre-spiller. Og 10 minutter senere, kommer forløsningen. Et hurtigt HIF-opspil, hvor bolden bliver ført godt rundt, ender først hos Tobias Thomsen, som afslutter, men må se den halvklaret af Jammerbugts målmand. Riposten ryger dog direkte ud til Mark Lindberg, og sikkert sender han udligningen i nettet. 20 minutter senere, bringer samme Lindberg sig i fokus, da han først indkasserer et gult kort, og fire minutter senere, modtager nok et, for at kyle bolden i jorden, efter et spilstop, og dermed må forlade banen og gå ind under bruseren før tid. HIF forsøger og forsøger herefter, men bliver aldrig rigtigt farlige. Jammerbugt får en foræring og et frit løb, tre minutter før ordinær spilletids ophør, men Ahmed Iljazovski må se sig nødt til at stoppe angrebet ureglementeret, og indkasserer et gult kort, og et frispark til Jammerbugt, der ikke kommer noget videre ud af.

Dermed har HIF skrabet sig et enkelt point til i præmieren, hvilket faktisk er den bedste åbning i de sidste 4 år.

Cheftræner Per Frandsen: "Vi starter rigtigt godt ud, og spiller koncentreret, og kommer frem til flere chancer. Desværre kommer der ingen scoringer. I anden halvleg kommer vi slet ikke ud de første 20 minutter, og Jammerbugt scorer så efter et hjørnespark, hvor vi er rigtigt uheldige. Jeg er skuffet over at vi ikke vinder, men når man tænker tilbage, så har vi tidligere tabt den samme type kampe."