Pokalsejr i Fredericia

26. oktober 2021 - Hvidovre Fodbold

Blot 7 minutter er spillet, da HIF viser tænder. Et udmærket angreb, splitter FC Fredericias forsvar, og Marcus Lindberg forsøger fra spids, men han rammer målmanden, og får hjørnespark - der ikke kommer noget ud af. Og så, i det 10. minut. FCF etablerer en hurtig kontra, Samson Iyede får vristet sig fri og går i feltet, men Daniel Stenderup kommer ned og får blokeret til hjørnespark. Dette sendes i feltet, og der opstår lidt forvirring, og bolden dumper ned foran Mikkel Basse, som sparker Fredericia i front. Det virker som om at scoringen får HIF til at vågne, og Fredericia til at blunde. Hvidovre-mandskabet får arbejdet sig ind herfra, og dominerer i resten af halvlegen. Marcus Lindberg forsøger med et langskud midt på Fredericias banehalvdel i det 16. minut, som målmanden parerer. Tobias Thomsen følger op, men hans afslutning går snært forbi stolpen. 24. minut. Et godt gennembrud etableres af Mikkel Nøhr, på højrekanten, og han får sendt bolden i feltet. Her får Tobias Thomsen snittet, men rammer en Fredericia-forsvarer og går til hjørnespark. Og i det 33. minut bliver der endnu en gang etableret et godt angreb på højrekanten, og Mikkel Nøhr får til sidst spillet fladt i feltet, hvor Tobias Thomsen strækker en lang fod frem, og sender bolden i nettet, og balance i regnskabet. Blot 2 minutter senere, endnu et fremragende angreb, hvor Niklas Halse får lagt bagerst i feltet mod Kim Aabech, men en Fredericia-spiller får hovedet på, og sendt til hjørne. Dette ender i modsatte side, og Marcus Lindberg får afsluttet, men det ender i et nyt hjørnespark, som ender resultatløst. 42. minut FCF er tæt på efter et hjørnespark, men Filip Djukic kommer ned, og holder hovedstødet fast. FCF får halvlegens sidste afslutning, men bolden ryger forbi fjerneste opstander. En virkelig fin 1. halvleg af HIF, som helt fortjent udligner Fredericias føring.

Det første kvarter af 2. halvleg, kommer Fredericia ud som lyn og torden, og sætter sig på kampen.  Det bliver til et par mindre chancer, men heldigvis ingen scoringer. Og fra godt og vel dette kvarter spillet, får Hvidovre-mandskabet igen sat sig på kampen. Tobias Thomsen er tæt på i det 66. minut, men målmanden får lige præcist rettet forsøget på at lægge bolden ind i det lange hjørne, og givet hjørnespark. 5 minutter senere er det så Marcus Lindbergs tur, da han snyder 3/4 mand, og afslutter, men lige forbi opstanderen. HIF er godt med nu, og har taget teten. Og med lige knap 10 minutter tilbage af ordinær spilletid, modtager Fredrik Carlsen bolden, og går mod baglinjen i feltet. Om han forsøger et indlæg, eller forsøger en afslutning, kan jeg ikke se fra modsatte ende, men bolden ender i hvert fald i målet, med hjælp fra en Fredericia-spiller, og føringen er en kendsgerning. Fredericia forsøger til sidst at tage teten, men formår det ikke rigtigt, og så kan Hvidovre-mandskabet køre østpå med en god sejr i bagagen. Nu venter så kvartfinalen i december måned over to kampe, og det skal blive spændende at se hvem, der trækkes op af hatten.

Cheftræner, Per Frandsen: Endnu en gang en flot kamp. Drengene viser god moral, og kommer tilbage efter at være kommet bagud. De klør bare på. Også dem, der kommer ind og spiller godt. En rigtig dejlig sejr.