Pointdeling på Køgevejen

16. maj 2015 - Hvidovre Fodbold

Dagen stod i lokal-opgørets tegn, da Hvidovre og BK Frem tørnede ud i Valby Idrætspark i "Slaget Om Køgevejen". Det blev en meget lige start, hvor ingen af holdene gav noget væk i de bagerste geledder. Den første store mulighed tilfalder Frem efter 32 minutter, da de får presset i feltet, men Frederik Krabbe får blokeret til hjørne. Frem holder presset efter dette hjørnespark, og da HIF ikke får reddet stormen af, står Mikkel Andersson pludselig fri midt i feltet, og han sender bolden forbi Magnus Sonne og Mikkel Hasling, ved den fjerneste stolpe. Der skulle dog ikke gå mere end tre minutter, hvor det er HIF, der godt holder presset efter et hjørnespark. Frederik Emil "Miller" Andersen får bolden i venstresiden, og han lægger bolden ind i det lille felt, hvor Kristoffer Wichmann energisk får presset sig frem, og får sat foden på, til udligning. Der er en større mulighed mere i 1. halvleg, men "Miller" må se sin afslutning gå lige hen over mål.

Også anden halvleg bliver en meget lige affære, hvor ingen af holdene formår at bryde gennem modstanderes forsvar, men et klumpspil 5 minutter før ordinær kamps udløb, er lige ved at give Frem en mulighed, men heldigvis får Frederik Krabbe til sidst, sparket langt op ad banen. Det hele slutter med en point-deling.

Træner Thomas Vesth Hansen: "Vi kæmper heroisk, men det bliver, til tider, lidt febrilsk. Det er selvfølgeligt ærgerligt, at 2. pladsen i rækken nu kom lidt længere væk, men omvendt så er det ikke mange, der får point i Valby Idrætspark. Både Fremad Amager og HIK har tabt herinde, så på en dag, hvor vores offensiv ikke kører helt optimalt, er det godt at komme herfra med det ene point. Der er ingen tvivl om, at vi helt sikkert kan bruge dette resultat fremadrettet."