Philip Gunst i ændret forløb....

2. marts 2017 - Hvidovre Fodbold

Philip Gunst træder ud af 1. senior truppen og ind i 2. senior truppen, men er fortsat en del af Hvidovre Fodbold og de videre planer, omend i et nyt forløb for at tilgodese hans videre udvikling.

Cheftræner, Christian Iversen udtaler: "Gunst er kendt for sin seriøse og hårdt arbejdende tilgang til sin fodbold og det har bragt ham langt. Skader på uheldige tidspunkter har dog bremset hans udvikling en del, hvorfor vi på den korte bane ændrer på hans forløb, for igen at kunne sætte skub på hans udvikling. Det håber vi sammen at have fundet en formel for...."

Philip Gunst udtaler: "Det var hårdt som første-års senior at komme op og sige - nu skal de fandme bare se - og så blive skadet. Først en hjernerystelse i 10 uger, en måned inde i opstarten, og så en forstuvet ankel kort tid efter, hvor specialisterne spåede mig 6-9 måneder på sidelinjen.

Målsætningen i løbet af foråret er at bygge mere og mere på formen så jeg op mod sommerpausen træner fuldt med på 1. Senior. Anklen er på 100% igen og jeg har fået spilleglæden tilbage.

Fra et sportsligt synspunkt skal jeg være med til at strække potentialet og det arbejde som der blev lavet i efteråret på 2. Senior. Målet er selvfølgelig en oprykning til KS til sommer med 2. senior, som den har været det hele tiden". 

Vi ønsker Gunst held og lykke med gen-opbygningen af formen, samt indfrielsen af de opstillede målsætninger.