Per Frandsen: Føles som et nederlag

30. august 2021 - Hvidovre Fodbold

I aftenens tv-transmitterede kamp, tog HIF mod Hobro, fra den tungere ende af tabellen. Det bliver også Hvidovre, der lægger bedst ud, og får sat et lille pres. Det er ved at give pote efter 15 minutter, da Fredrik Carlsen flot spilles alene med Hobros målmand, som dog også, desværre, får en fod på afslutningen. Der skulle dog ikke gå mere end tre minutter. Endnu en gang får HIF etableret et pres, og efter en god omgang kluddermor i feltet, havner bolden hos Fredrik Carlsen, der køligt bringer HIF i front. Tobias Thomsen kunne have fordoblet føringen 7 minutter senere, da Marcus Lindberg sender et perfekt indlæg til modsatte stolpe, og Thomsen sætter et hårdt hovedstød på. Kun en fremragende refleks af Hobro's målmand forhindrer scoring, og giver hjørnespark. Hobro kunne have reduceret i det 27. minut, men, den ikke specielt hårde afslutning, bliver blokeret af Daniel Stenderup. I det 40. minut får Hobro et hjørnespark, og det sendes mod forreste stolpe, hvor der heades, men Marco Brylov hiver en glimrende redning. Riposten ryger dog ud til en Hobro-spiller, som sender bolden ind i det lille felt, og her står en helt fri Oliver Klitten, og han kan bringe balance i regnskabet. Blot 4 minutter senere, kunne HIF have bragt sig i front igen, da Mikkel Nøhr, efter et glimrende angreb, sparker højt, men Hobros målmand kommer op, og giver hjørnespark. Dette kommer der ikke noget ud af i første omgang, men HIF holder presset, og igen får Marcus Lindberg sendt en høj bold i feltet, og igen får Tobias Thomsen headet, kun for at ramme en Hobro-forsvarer i nakken. 1-1 bliver første halvlegs resultat, efter en ganske underholdende halvleg.

I starten af 2. halvleg, spiller HIF sig frem til et par muligheder, og får presset Hobro. Og i det 57. minut, kommer forløsningen. Efter et fremragende pres, som Hobro ikke kan afvise, ender bolden hos Marc Nielsen, der sender den højt modsat i feltet. Her dumper den i jorden, og i opspringet kommer Ahmed Iljazovski til, og han flugter bolden i nettet fra midten af feltet. En fuldt fortjent føring, som burde have været større. Blot tre minutter senere. Iljazovski sender Tobias Thomsen afsted, og han tager meter, og spiller videre ud til Lindberg, som trækker ind mod midten ved kanten af feltet, hvor han afslutter, men Hobros målmand får sat en parade på. 69. minut. Lindberg er lige ved at tabe bolden ved baglinjen, men når at få sparket ind mod midten til Tobias Thomsen, som afslutter, men desværre på overliggeren. HIF sidder nu på det hele, og angrebene bølger frem. I det 73. minut er det så indskiftede Mohamad Fakhri Al-Naser (Muddi), som modtager en flot aflevering fra Lindberg, der er løbet modsat, og får hentet bolden inden den løber ud. Muddi trækker ind mod midten af feltet, og afslutter mellem benene på målmanden. Han får dog smidt sig, og taget farten af bolden, men er lige ved at få fjumret bolden over linjen, inden han endelig holder fast. Fredrik Carlsen prøver at runde målmanden i det 75. minut, ved at sparke på den ene side, og selv løbe den anden vej rundt, men han får smidt sig bagud, og holder fast. 3 minutter senere er det igen Carlsen, som presser målmanden, der sparker bolden ind i Carlsen, og riposten ryger til målspark, meget tæt ved stolpen. Og med 5 minutter igen begynder Hobro at satse, og får sendt et drøn på sammenføjningen. Og så, i det 89. minut, lykkes presset, da HIF-forsvaret bliver spillet tyndt, og Kasper Høgh står helt blank inde foran mål, og han sender udligningen i nettet. Både HIF og Hobro forsøger til sidst, men mere bliver det ikke til, og så slutter kampen uden en vinder.

Cheftræner, Per Frandsen: Det føles lidt som et nederlag. Vi skulle have afgjort denne kamp, på nogle af vores kæmpe chancer. Vi spiller en god 2. halvleg, og til dels også i 1., men der er vi ikke gode på standard-situationerne.