Papa: Jeg skal bidrage med noget fart

2. marts 2024 - Karsten Madsen

Søndag eftermiddag skal vi en tur på udebane til Lyngby, der tog en 1-0 sejr i det omvendte opgør. Her kommer Jeffrey Papa til at stå over for sin gamle klub, hvor han forhåbentlig kan gentage succesen fra Viborg-kampen, hvor han scorede sit første mål i 3F Superligaen.

"At score i Superligaen? Wow, det var utroligt surrealistisk. Det har været en drengedrøm siden jeg var helt lille, det kan slet ikke beskrives. Det var selvfølgelig trist, at vi så ikke vandt; det havde selvfølgelig været federe. At det var et mål til 1-0 i det 60. minut og ikke et til 3-3 eller 4-1, var virkelig fedt, især på hjemmebane," lyder det fra Jeffrey Papa.

Jeffrey Papa forventer en vanskelig kamp mod sin gamle klub, men håber, at holdet med hårdt arbejde kan nappe tre point.

"Jeg synes, at Lyngby har taget nogle store skridt i forhold til sidste sæson. Det kan godt være, det ikke går så godt lige nu, men de startede sæsonen rigtig godt og spillede rigtig flot fodbold. Det bliver ikke nogen let kamp, men gør vi vores bedste, er jeg sikker på, at vi napper dem."

Jeg håber selv at kunne bidrage med noget fart, en masse 1 mod 1-dueller og noget energi op foran, så vil jeg gøre mit bedste for enten selv at score eller spille den fri.

"Hvis vi skal vinde på søndag, bliver det helt afgørende, at vi scorer på vores chancer. I de sidste to kampe på hjemmebane er vi kommet frem til rigtig mange chancer, og vi har fået scoret. Noget, vi har haft problemer med i efteråret, så der er der fremskridt, plus at vi har været rigtig godt med."

Det bliver også vigtigt, at vi står rigtigt afstemt i forsvarsspillet, da Lyngby er rigtig gode offensivt. De har rigtig mange med i feltet, og backs kommer rigtig godt med, slutter Jeffrey Papa.

Skal du med til Lyngby og ikke har fået plads til busturen, kan du finde din billet til udebaneafsnittet her.