Optakt til Skærtorsdagskampen mod Aarhus Fremad

24. marts 2016 - Hvidovre Fodbold

ALLE har fri skærtorsdag.

Men bolden ruller sædvanen tro rundt omkring på de danske fodboldstadions, og vi kan for anden gang på 4 dage byde velkommen på Kæmpernes Arena, når endnu et hold fra Aarhus, nemlig Aarhus Fremad gæster.

Efter et lidt ærgerligt resultat i søndags, hvor kun storspil fra keeperen gjorde at duksene fra Brabrand kunne rejse hjem med et uafgjort resultat, er Christian Iversens tropper fuldt opsatte på at få 3 point ud af hjemmebanefordelen. En fordel som kom i stand på grund af de dårlige forhold i Risvangen (Aarhus Fremads hjemmebane), hvor kampen oprindeligt skulle have været spillet. 

Det bliver dog ikke nogen nem opgaver der venter. Aarhus Fremad fik den bedst tænkelige start på foråret, da de mod manges forventning, kunne tage 3 point med hjem fra AB i sidste spillerunde. Derfor er det et selvtillidsspækket mandskab der kommer på besøg på Kæmpernes Arena.

Christian Iversen har udtaget følgende trup til torsdagens kamp.

 

1. Frederik Mehder (m)

2. Jakob Hilstrøm

3. Frederik Krabbe

4. Nicolai Bak Johannessen

5. Nicholas Marfelt

7. Peter Benjaminsen

8. Alexander Lazarevic

11. Daniel Holm

13. Mikkel Hasling (m) 

14. Christopher Østberg (a)

15. Tim Risvig

17. Louka Andreasen

18. Rasmus Johansson

21. Mads Rønne

23. Frederik Emil Andersen

28. Jonas Hebo Rasmussen

30. Magnus Fredslund

66. Kristoffer Wichmann

 

Kampen fløjtes i gang på Kæmpernes Arena kl. 15.00, så kom op og start påskefrokosten med en fadøl og en grillpølse. Dørene åbner kl. 14.00