Nyt partner i netværket

17. februar 2020 - Hvidovre Fodbold

Der er gang tilgangen på partnersiden, og nu kan vi også byde velkommen til revisorfirmaet Samuelsen & Co der de næste to år støtter Hvidovre Fodbold igennem et Hvidovre Partnerskab.

Samuelsen & Co. er en statsautoriseret revisionsvirksomhed med fokus på mindre og mellemstore virksomheder, herunder iværksættere. Her er man specialister i betjeningen af denne type virksomheder, og kender til de særlige forhold og problemstillinger, der knytter sig til etablering, drift og udvikling heraf.

Brug Samuelsen & Co. som din ”trusted advisor” og vær sikker på hele tiden at få den optimale rådgivning og optimering af din virksomhed. På baggrund af vores kendskab til dine virksomhedsforhold er vi endvidere i stand til at rådgive og vejlede om skattemæssige formueforhold knyttet til din erhvervs- og privatsfære, og sikre optimale skattemæssige dispositioner både på den korte og lange sigt.

Er du eller din virksomhed interesseret i at høre om jeres muligheder for at blive en del af Hvidovre Fodbold, så kontakt Peter Lassen på 51184775