Nederlag til Nykøbing FC

4. november 2018 - Hvidovre Fodbold

Inden dagens kamp, blev to jubilarer fra Silkeborg-kampen hyldet. Det var Louka Andreasen med 100 kampe og Christopher Østberg med 150. Så endnu en gang et stort tillykke til spillerne. Men til selve kampen. Her var der rykket noget rundt, da træner Per Frandsen stod med 5 skadede forsvarsspillere. Løsningen blev at rykke Aleksandar Lazarevic ned for at spille centralt ved siden af Frederik Krabbe. Den konstellation fik desværre ikke den bedste start. Et boldtab et stykke inde på Nykøbings bane-halvdel, sender NFC hurtigt i en kontra, og da forsvaret er gået lidt langt frem, bliver de fanget, og selvom "Alex" forsøger, så når han ikke helt ned, da Nykøbings Emil Holten, fra kanten af feltet udplacerer Filip Djukic i Hvidovre-målet. HIF har flere gode muligheder for at svare igen, bl.a. et godt langskud af Christopher Østberg, som Nykøbings målmand ikke kan holde, men må give hjørnespark på, men ind vil bolden ikke, og holdene går til pausen med den snævre føring til Nykøbing.

Mønsteret fra 1. halvleg gentager sig, desværre, i 2, halvleg. Nykøbings målmand må to gange ud i fuld længde, for at afværge forsøg fra Magnus Fredslund, først fra kanten af feltet, og dernæst fra et frispark, der er tæt på at gå ind ved nærmeste stolpe. Og så, i det 75. minut, slukker Nykøbing håbet. Frederik Krabbe bliver liggende, efter en hård takling, og Nykøbing har på det nærmeste frit løb. Nykøbings Søren Christensen får derefter sidste fod på bolden, og stillingen er nu 0-2. Hvidovre-mandskabet forsøger at presse på, og har igen et par muligheder, men formår ikke at få sat gang i scoringen, og så ender kampen med sejr til Nykøbing på 2-0.

Cheftræner, Per Frandsen: Jeg synes det er en meget lige kamp, men Nykøbings spillere ville det her, mere end os, desværre. Vi har chancen og kommer frem til meget, men vi har ikke lige marginalerne på os i dag.