Nederlag på et selvmål

12. maj 2022 - Hvidovre Fodbold

Der er kun spillet to minutter, da Tobias Thomsen er ved opsnappe en tynd tilbagelægning af Lyngby-forsvaret, men Frederik Ibsen i Lyngby-målet, kommer ud og blokerer. 5. minut. Lyngby BK (LBK) får etableret et angreb, og en dyb stikning sendes frem til Magnus Kaastrup, men hans mellemting mellem en afslutning og et fladt indlæg, bliver ikke hårdt nok, og Filip Djukic får smidt sig og blokeret. De næste minutter bølger spillet mest midt på banen, men i det 22. minut finder Fredrik Carlsen Marcus Lindberg på kanten, der trækker op ad, og lægger en høj bold i feltet, hvor Carlsen er gået med frem, og får hovedet på, men han header desværre over mål. Blot to minutter senere er det igen HIF, der kommer frem over kanten, og der sparkes fladt i feltet, men her kommer LBK's målmand ned og holder fast. Christoffer Boateng har et forsøg i det 35. minut, men hans forsøg på at løfte bolden ind, fra kanten af feltet, går desværre også over mål. Det bliver ikke til yderligere i 1. halvleg, hvor langt det meste af spillet foregår midt på banen, og ingen af holdene kommer frem til store oplagte chancer, men HIF har dog en lille overvægt i spillet.

Fra 2. halvlegs start presser Lyngby mere på. De får en stor chance i det 48. hvor bolden spilles højt i feltet fra kanten, og der afsluttes, men Djukic kommer op, og får lige det yderste af fingrene på, og sender bolden over mål. Og blot to minutter senere går det galt, et fladt indspil i feltet rammer en Hvidovre-spiller, som har strakt sig ud for at nå bolden, og den ryger i nettet ved den fjerneste stolpe, uden chance for Filip Djukic i Hvidovre-målet. Lyngby fortsætter presset de næste minutter, men det kommer ikke til yderligere scoringer. HIF får dog redet stormen af, og får langsomt bragt sig i balance igen. En tredobbelt indskiftning i det 56. minut, hvor Mohamad Fakhri Al-Naser kommer ind for Boateng, Marc Nielsen for Nicolai Clausen og Martin Spelmann for Christopher Østberg, giver lidt mere energi til midten, selvom Lyngby lige får en stor mulighed lige efter, men denne går lige forbi fjerneste stolpe. I det 68. minut kommer Kim Aabech på banen for Fredrik Carlsen og Magnus Fredslund for Magnus Lysholm og det giver lige lidt mere, men rigtig farlige bliver HIF ikke.

Cheftræner, Per Frandsen: I første halvleg er vi bedre end Lyngby, og Filip har vel ikke en redning. I anden halvleg er vi helt væk, og der er for mange af de offensive, der ikke rammer det niveau, vi ved de kan. Men Matti (Olsen) og (Daniel) Stenderup spillede dog helt fantastisk.