Nederlag mod AB.

14. januar 2023 - Hvidovre Fodbold

Den har stået på hård fysisk træning hele ugen for Hvidovre-mandskabet, og det sad tydeligvis i benene på spillerne, til dagens kamp mod AB. Blot 5 minutter er spillet, da AB kommer til baglinjen, og får fremtvunget et hjørnespark. Dette sendes ind i det lille felt, og her får tilbagevendte Casper Hauervig i Hvidovre-målet, bokset bolden lige ud til Marcus Gudmann, som fra helt fri position, sparker bolden i nettet. HIF forsøger at få spillet til at hænge sammen, men det lykkes ikke helt, og det bliver kun til et par spredte muligheder. I det 35. minut kommer AB hurtigt igennem på kanten, og får lagt bolden ind i feltet, hvor en forholdsvis umarkeret Christoffer Thrane, kan fordoble AB's målscoring. I de sidste 5 minutter af 1. halvleg, får HIF endelig lagt et pres på AB's bageste geledder, men det bliver lige ved og næsten. I pausen bliver der skiftet 7 mand. Det bliver en mere lige 2. halvleg, uden at der kommer de store åbne chancer ud af det, og 3 minutter før tid, øger AB føringen til 3-0, da Marcus Gudmann sprinter fra Martin Spelmann, og sender bolden ind modsat, forbi Hauervig. Det bliver dog HIF, der afslutter scoringerne, da Andreas Smed springer højest på et indlæg i feltet, og reducerer til slutresultatet 3-1. Det blev en træningskamp, hvor resultatet var det sekundære, da, som tidligere nævnt, hård fysisk træning, sad i benene på spillerne.
Næste udfordring bliver næste søndag, d. 22. januar, hvor Brøndby tager imod.