Nederlag i sidste træningskamp

20. juli 2019 - Hvidovre Fodbold

HIF havde svært ved at bide fra sig i de første 20 minutter, og det var Nykøbing, der kom bedste fra start, med et par større muligheder, og det 8. minut får lagt pres, hvor tidligere Hvidovre-spiller Mikkel Dahl, fra feltet, får sendt bolden ind over stregen. Nykøbing bibeholder presset, men langsomt får Hvidovre-mandskabet arbejdet sig ind i kampen, og der bliver etableret et pres, som giver det første hjørnespark. Desværre giver det ikke nogen scoring. Den første reelle chance til HIF, tilfalder Mikkel Nøhr efter 32 minutter, hvor han sender en god afslutning afsted lige uden for feltet, men desværre går bolden ved siden af. To minutter senere er det igen Mikkel Nøhr, der modtager bolden uden for feltet efter et frispark, denne gang inden for målrammen, men desværre i favnen på målmanden. Kim Aabech erobrer bolden på egen banehalvdel, og han sender en lang diagonal-aflevering til Oscar Buch, som trækker op ad banen, og får send en aflevering ind i feltet mod Nicolaj Agger, men desværre lidt for hård og for lang. 2 minutter senere forsøger Mike Mortensen med et godt langskud, som målmanden er nødt til at sende over mål til hjørnespark. Dette lægges godt i feltet, og Oscar Buch kommer højest, og header nedad, men desværre også lige på målmanden, som samler op.

I det 53. minut, overspilles forsvaret lidt for let, og Sebastian Koch, kan bringe Nykøbing på 2-0. I det 59. minut, sender Lasse Brandt en aflevering til Nykøbing, midt på deres banehalvdel, og de kommer i en lynhurtig kontra. Der afsluttes inde i feltet, men Filip Djukic får hænderne på, og bolden ryger op og over Djukic, og dumper ned lige før stregen, hvor Frederik Krabbe får ekspederet bolden til hjørnespark. Det bliver mest til spil rundt uden for felterne, som ikke rigtigt fører til noget, og så i det 82. minut er det lige ved at blive 3-0, hvor Nykøbing er lige ved at komme igennem, efter et boldtab uden for eget felt. Og to minutter senere får Nykøbing så en kontra, og smutter igennem og ind i HIF-feltet, hvor Frederik Krabbe er nødt til at trække en nødbremse, og straffespark. Dette tager NFCs Chris Thorsheim, og Filip Djukic går til den rigtige side, og er lige ved at få fat, men bolden smutter ind, og dermed er HIF bagud med 3-0. Og i kampens overtid er der en misforståelse som kunne være blevet til 4-0, da bolden sparkes uden om Djukic, men den triller ind på stolpen. Og dermed slutter den sidste træningskamp inden opstarten næste søndag ude mod Kolding, med et nederlag.