Nederlag i nord.

25. november 2018 - Hvidovre Fodbold

En ærgerlig overskrift at have hængende, i den kommende vinterpause, men det var, desværre, de kolde facts, efter dages besøg i Helsingør. Hvidovre lagde noget defensivt ud, og det holdt Helsingør fra at komme frem til de helt store chancer. Det bliver dog Hvidovre, der forsøger sig først, men Nikolaj Aggers afslutning, går lige forbi den fjerneste opstander, i det 3. minut. I det 16. minut ryger dog markeringerne, og to Helsingør-spillere, er pludselig fri i højre siden. Der spilles ind mod midten af feltet, hvor der forsøges en afslutning. Denne parerer Filip Djukic dog, men riposten ryger lige ud til Helsingørs Nicolas Mortensen, som står helt alene, og med et behersket skud, sender han Helsingør i front. Helsingør fortsætter presset, men Hvidovre-forsvaret holder stand. Kim Aabech forøger sig fra kanten af feltet, men bolden rammer under en Helsingør-forsvarer under foden, og det bremser farten så Helsingørs målmand kan samle op. Men generelt har HIF svært ved at få lagt ordentligt pres, og så slutter halvlegen med den spinkle Helsingør-føring.

HIF kommer langt bedre med i kampen i anden halvleg, og da der blev taget nogle offensive udskiftninger, hjalp det også yderligere til. Louka Andreasen kommer ind efter 65 minutter, og det er ikke lang tid han har på banen, før han kommer frem til en chance, efter at have spillet 1-2 med Nicklas Bjerre Schmidt, men desværre går afslutningen uden om den fjerneste opstander. Helsingør kunne være kommet på 2-0 i det 75. minut, da Malte Kiilerich taber bolden til en Helsingør-angriber. Djukic går ud af sit mål, men bliver rundet og FCH har frit løb. Kiilerich og Emil Vatani kommer dog på plads, og Djukic når tilbage, og ad to omgange, får han sikret sig bolden. I det 86. minut får HIF en kæmpe mulighed, hvor et indlæg sendes ind i feltet, men først André Bjerregaard, og dernæst Louka Andreasen, får lige nøjagtigt ikke strukket sig lang nok frem, så bolden ryger igennem, og til målspark. To minutter senere får HIF et hjørnespark, og her kommer Nikolaj Agger højest og få headet, men desværre står en forsvarer på mållinjen, og får headet væk. Og da HIF satser butikken til sidst, og det giver blottelser, og 4 minutter inde i overtiden, kan Alex Lazarevic ikke holde Douglas Ferreira, og alene med Djukic sender han bolden ind under ham. Desværre betød scoringen, at HIF overvintrer under stregen, på næstsidste pladsen. Heldigvis er bunden så tæt, så der er stadig store muligheder for overlvelse.