Lazarevic glad for sikring af oprykningsspillet

6. oktober 2017 - Hvidovre Fodbold

HIF’s angriber Aleksandar Lazarevic er glad.

I weekenden flaskede resultaterne sådan, at HIF allerede nu er sikker på en plads i forårets oprykningsspil. Med sine 4 mål i 9 kampe og sit arbejdsraseri, har Aleksandar Lazarevic været en stor faktor i succesen i grundspillet og angriberen har været godt tilfreds med efteråret indtil videre.

- Det betyder utrolig meget for os at vi allerede nu er sikret, men vi hviler ikke på laurbærrene og skal nok komme ud og få resten af pointen. Vi bliver ved med at træne hårdt for vi skal ud og have alle de point vi kan få, lyder det fra Lazarevic.

Nu venter så aftenens kamp mod AB der som det eneste hold har taget point fra HIF, her ser Aleksander gode muligheder for et bedre resultat end remiset i Gladsaxe.

- AB er lige så motiveret som os tænker jeg og vi skal bare ud og slå AB og vise at den første kamp var en fejl. Vores muligheder er lige så gode som i alle mulige andre kampe, den første kamp mod AB var bare lige en man skulle forbi, men eller har vi bare kørt der ud af og det kommer vi også til mod AB, slutter Lazarevic.

 

Se Video interviewet på Hvidovreavis.dk