Ingenting med retur fra Fredericia

29. september 2019 - Hvidovre Fodbold

Det var ellers ret tæt på, at Hvidovre kunne have halet et enkelt point med hjem, men i sidste ende viste topholdet fra Fredericia sig, at være for snu. HIF er godt med i kampen, og det meste af spillet foregår uden for felterne. Men i det 14. minut går det galt, da HIF i et angreb mister bolden, og Fredericia lynhurtig vender spillet, og sender Agon Mucolli afsted, og han fra en meget spids vinkel, sender bolden ind bag Filip Djukic, ved fjerneste stolpe. I det 29. minut får Fredericia tilkendt et straffespark, da Mike Mortensen bliver ramt på hånden af bolden. Dette sendes Anders Sølvsten Holvad til at sparke, og hårdt og præcist, sender han Djukic til højre og bolden ind lige midt for. HIF får dog reduceret inden pausen, da et hjørnespark forlænges til bageste stolpe, og her står Stefan Nygaard, og han sparker hårdt bolden i nettet.

I det 53. minut sender Nicolaj Agger en høj bold i Fredericias felt, og her står en helt fri Lirim Qamili, og kan heade balance i regnskabet. 10 minutter senere lukker og slukker Fredericia dog kampen, da Christian Ege Nielsen scorer direkte på hjørnespark, hvor 4 HIF spiller løber i vejen for hinanden omkring stregen, for at få ekspederet bolden væk, men det lykkes ikke. HIF formår ikke efter dette at svare igen, og kampen ender derfor 3-2, til Nordic Bet Ligaens nye nummer 1.