Hvidovre vandt lokalopgøret

3. juni 2015 - Hvidovre Fodbold

Så var dagen for det store lokalopgør kommet. I en strid blæst skråt på tværs af banen, var det HIF, der skulle starte med vinden mest i ryggen. Det blev en 1. halvleg, der formede sig helt på HIF's præmisser. Et godt opspil i det 7. minut, sendes dybt til Frederik Emil "Miller" Andersen, som afslutter fra spids, men den tidligere Hvidovre-målmand i Avedøres mål, Tobias Nannestad, får blokeret til hjørnespark. Her kommer Frederik Krabbe højest, men hovedstødet sendes over mål. To minutter senere fører Patrick Naundrup bolden op langs højrekanten, og får lagt perfekt bagerst i feltet, hvor "Miller" får afsluttet lige over mål. 12. minut, Christopher Østberg forsøger sig med et langskud, for at udnytte vinden, men også han får sendt bolden over mål. Og så kommer forløsningen i det 21. minut. "Miller" sender en god tværpasning ud til Haydar Said, som tager et par træk op til Avedøres felt, hvor han får sendt en perfekt bold ind i feltet. Her står Patrick Naundrup, og hans hovedstød er lige så perfekt, og så kan målmanden sprælle forgæves. 0-1, hvilket må siges at være fuldt fortjent på Hvidovres start.

I det 28. minut har Avedøre så sin første større mulighed, men midt i feltet, sendes bolden over HIF-målet. Et rigtigt godt indlæg fra Peter Benjaminsen i det 38. minut er lige ved at blive rigtigt farligt, da Mikkel Dahl kaster sig frem og får hovedet på, men desværre også forbi mål. En første halvleg, der må siges at tilhøre HIF, som spiller klogt og veldisciplineret, og ikke levner megen plads til Avedøre.

I anden halvleg får HIF vinden mod sig, og Avedøre kommer lidt mere med i spillet, men bliver aldrig rigtigt farlige. De får dog en periode på 10 minutter med en halv time igen, hvor Mikkel Hasling må diske op med to fodparader. Efter dette sætter HIF sig på kampen igen, og det kunne være blevet 0-2 i det 70. minut, da Patrick Naundrup trækker op i venstre side, og får spillet skråt tilbage i feltet, hvor Daniel Holm forsøger sig første gang, men desværre over mål. I det 80. minut er det så Naundrup selv, efter godt opspil, men han får lige nøjagtigt tippet bolden over mål. 5 minutter senere forsøger Naundrup sig så ad to omgange, men ind vil bolden ikke. I det 88. minut er Daniel Holm igen tæt på, og derefter Haydar Said på riposten, men han sparker over. Og så i halvlegens første overtids-minut får Daniel Holm så hul på bylden, da han fladt sender bolden i nettet. 0-2, hvilket også bliver kampens slutresultat efter en rigtig god indsats.

Cheftræner Thomas Vesth Hansen: "Det er altid dejligt at vinde. Det er helt og holdent vores 1. halvleg, men vi lukker kampen lidt for sent. Når det så er sagt, så ER Avedøre ikke det nemmeste sted at spille, så det er flot og jeg er godt tilfreds. Vi har snakket meget om, op til denne kamp, at det var nødvendigt at holde fokus, og det må jeg sige at vi gør. Vi havde læste Avedøre rigtigt, og vi blev ikke overraskede. Nu har vi holdt clean-sheet i tre kampe, og med lidt mere skarphed havde vi også fået scoret noget mere. Nu går vi benhårdt efter at holde vores 3. plads."