Hvidovre vandt...... 2. halvleg.

30. september 2018 - Hvidovre Fodbold

Blot 30 sekunder var spillet, da bolden lå i Hvidovre-nettet. Viborgs Nicklas Røjkjær stikkes dybt, efter et boldtab, og et forsvar, der er gået meget langt frem, og han er alene med Alexander Horsebøg. I stedet for at løbe ud i bolden og sparke væk, vælger Horsebøg at bakke ned i feltet, stopper op, og går fremad, hvorefter Røjkjær spiller bolden uden om, og sparker i nettet. Mohamed Diarra forsøger, forgæves, at nå bolden. Noget af en spand koldt vand til Hvidovre-mandskabet. Hvidovre har en mulighed for at rettet op, blot 5 minutter senere, men bolden sendes, desværre, forbi målet. Og i det 13. minut bliver det så sværere for HIF. Oliver Thychosen modtager bolden fra kanten af feltet, og forsøger med en lidt kluntet inderside. Horsebøg forsøger at nå ned, men bolden ryger under ham, og Viborg er nu foran med 2-0. Efter 25 minutter får HIF et godt indlæg i feltet, og Nicolaj Agger forsøger med hovedet, men desværre for ham, står stolpen i vejen. Og så, i det 37. minut, lukker Viborg reelt kampen. Et indlæg, hvor VFF kommer lidt for nemt til indlæg, ender hos Andreas Albers, og han forsøger afslutning bagom hælen, hvorefter bolden desværre rammer Frederik Krabbe, og snyder totalt Horsebøg, og går i mål.

2. halvleg, skulle gå hen og blive en del bedre for Hvidovre-mandskabet. Selvfølgelig trækker Viborg sig tilbage, og giver HIF en del mere luft. Måske også et par gange, mere end de selv brød sig om. Et lille minut er blot spillet, da HIF får en kæmpe chance, efter et indlæg fra Kim Aabech, men tre mand når ikke helt frem, og bolden triller igennem, næsten på stregen, og forbi. Hvidovre er klart dominerende i denne fase, og efter et hjørnespark, holdes presset godt, og bolden ender hos Louka Prip Andreasen, på kanten af feltet, hvor han afslutter, men desværre på stolpen. Og så, blot minuttet senere, får Kim Aabech pyntet på resultatet, da han scorer til 1-3. Stor mulighed for yderligere reducering, får HIF i det 86. minut, men efter et rigtigt godt opspil, må Mohamed Drarra se sin afslutning reddet til hjørne. Selvsamme Diarra får også kampens sidste chance, da han 1 minut inde i overtiden, header lige forbi den ene opstander.

Cheftræner, Per Frandsen: Vi får en katastrofal start, og er bagud 2-0 inden for ingen tid. Vi har dog et par muligheder, bl.a. på stolpen, hvor vi kunne have bragt os på 2-1. I 2. halvleg, er vi lidt tilbage med det spil, vi gerne vil spille, med power og aggressivitet. Jeg håber vi kan tage denne halvleg med videre i de næste kampe.