Hvidovre sælger Lindberg

26. januar 2024 - Karsten Madsen

Efter 141 kampe og 30 mål siger vi nu farvel til Marcus Lindberg, der skifter til Allsvenskan-klubben Sirius. Han startede på klubbens U23-hold i Københavnsserien, inden præstationerne kastede en plads på NordicBet Liga-holdet af sig, med Superliga-oprykning som højdepunkt.

Sportschef Peter Lassen glæder sig over de 4½ år med en fantastisk udviklingskurve, der kulminerede med et skifte til udlandet.

- Det er jo lidt af et eventyr; han blev afvist i Lyngby og fik en prøvetræning på vores U23-hold, og endte med at spille Superliga og blive solgt til udlandet.

- Jeg husker, at Frandsen og jeg stod og så ham sparke alt ind til en U23-træning og tænkte, "Skal vi kigge lidt nærmere på ham?" Siden er han kun blevet bedre og bedre, og han har virkelig kæmpet for at komme til, hvor han er i dag, sammen med vores trænerteam. Nu skal han så videre til næste kapitel i hans fodboldliv, og i Hvidovre Fodbold glæder vi os rigtig meget til at følge med i hans udvikling og håber, at det bliver et gensyn.

Om transferen siger Peter Lassen: - Vi ville selvfølgelig gerne have beholdt ham sæsonen ud, men vi havde oplevet stor interesse for Marcus uden, at det var blevet rigtig seriøst. Så meldte Sirius sig på banen som en god mulighed for alle parter, og så er det gået stærkt de sidste par dage.