Hvidovre fortsætter sejrsgangen

31. oktober 2021 - Hvidovre Fodbold

Dagens kamp i Sundby Idrætspark, blev indledt med den ufatteligt triste meddelelse, om bestyrelsesformand for Hvidovre Fodbold A/S, Martin Krogh-Jensen's, alt for tidlige bortgang. Spillerne spillede også derfor med sorte sørgebind. Om det var denne besked, der gjorde udslaget, ved jeg ikke, men de første 10-15 minutter, så man ikke meget til HIF-mandskabet, og det var ikke meget, der hang sammen. Kim Aabech begår endda et straffespark i det 6. minut, som Kristoffer Munksgaard omsætter til scoring, selvom Filip Djukic kun var centimeter fra at nå ud til bolden, da han gik til den rigtige side. Men HIF-mandskabet får sig stabiliseret, og begynder langsomt at arbejde sig ind i kampen. Der burde nok have været en scoring i det 27. minut, da Kim Aabech ad to omgange efter et hjørnespark, får lagt en perfekt høj bold i feltet, hvor der heades, men desværre for HIF, disker Fremads målmand op med en fænomenal redning helt ude ved stolpen. HIF får skubbet spillet længere frem, men indtil videre uden scoringer. Det bliver der lavet om på i det 34. minut, da Kim Aabech fra feltet spiller ud til Christoffer Boateng, som lægger skråt tilbage til Ahmed Iljazovski, som løfter bolden tilbage i feltet, hvor en helt umarkeret Kim Aabech står, og behersket sender udligningen i nettet. Scoringen ser ud til at give Fremad Amager lidt gummiben, for resten af halvlegen, står der HIF på det meste.

Mønsteret gentager sig i 2. halvleg, og denne er blot 2 minutter gammel, da Kim Aabech tryller på kanten, og får spillet ind foran mål, hvor Tobias Thomsen modtager bolden med ryggen til mål, og han snurrer rundt, og i samme moment klapper til bolden, som stryger ind ved den modsatte stolpe. Fremragende scoring og stillingen er nu 1-2. Christoffer Boateng har et par gode chancer, men der kommer ingen scoring. Men 3. gang er lykkens gang, og da han modtager bolden i det 54. minut, er han sikkerheden selv, da han sender bolden i nettet ved den fjerneste opstander. HIF dominerer nu kampen, og i store perioder, lader de bolden køre rundt, og Fremad Amager-spillerne er statister.  I det 61. minut er det lige ved at give pote, da Kim Aabech forsøger med en følt inderside, men desværre tager bolden stolpen, og ryger i spil igen. Et sjældent besøg i HIF-feltet af Fremad Amager, giver en skud mulighed, men Filip Djukic strækker sig helt ud, og kommer op under overliggeren, og vipper bolden til hjørne. En fremragende redning. I det 71. minut er Fremad igennem igen, men Djukic kommer godt ud og blokerer, men riposten ryger ud af feltet, midt for mål, hvor der sparkes, men afslutningen høvles lagt over Hvidovre-målet. Fredrik Carlsen snupper en bolden fra en Fremad-forsvarer, der forsøger et opspil i det 76. minut, og han går alene mod mål. Fremads målmand kommer dog godt ud og blokerer Carlsens afslutning. Vi er nu nået til kampens tillægstid, og Tobias Thomsen er ikke færdig endnu. Som en tro kopi af sin første scoring, modtager han bolden med ryggen til mål, og endnu en gang, snurrer han rundt, og sender bolden i nettet til slutresultatet 1-4.

Efter kampen skrev Filip Djukic på Facebook, og på vegne af truppen, dedikerede han sejren til Martin Krogh-Jensen. Herfra er blot at tilføje, tak for kampen, og æret være Martin Krogh's minde.

Cheftræner Per Frandsen: Vi starter lidt sløvt de første 10 minutters tid, men derfra spillede vi fantastisk, og der var nærmest kun et hold på banen. Vi laver nogle flotte mål, og Filip tager nogle flotte redninger. Så en dejlig sejr.