Hvidovre Fodbold går fuldtid

15. december 2023 - Hvidovre Fodbold

Hvidovre Fodbold indleder et nyt kapitel i sin udvikling, idet 3F Superligatruppen bliver fuldtidsprofessionel fra den 1. februar 2024. Denne ændring i det sportslige setup markerer en betydningsfuld milepæl og er resultatet af en imponerende indsats både på og uden for banen i de seneste år.

Træner Per Frandsen kan se frem til, at spillerne fra februar vil være tilgængelige hele dagen, i stedet for blot eftermiddag.

Sportschef Peter Lassen og administrerende direktør Bo Tue Knudsen udtaler sig om den store forandring i Hvidovre Fodbold:

"Der har været seriøse drøftelser om overgangen til fuldtidsfodbold allerede inden sæsonstart, da det er retningen, vi ønsker at føre klubben i. Desværre vurderede vi, at det ville være udfordrende at etablere en tilfredsstillende struktur på så kort tid. Nogle kontrakter med kort horisont gjorde det vanskeligt at få det hele til at gå op. Derfor besluttede vi os for at arbejde hen imod en fuldtidsmodel fra årsskiftet i stedet," udtaler Peter Lassen.

Direktør Bo Tue Knudsen tilføjer:

"At vende tilbage til en fuldtidsklub har været en målsætning for os, og vi er stolte over, at det nu er blevet en realitet. Det har været afgørende, at overgangen både giver sportslig og økonomisk mening for Hvidovre. Beslutningen er derfor velovervejet og en integreret del af vores strategi om at forankre os som en fast top 18-klub i Danmark."

"Vi er ekstremt stolte af, at vi nu har mulighed for at opgradere vores sportslige setup, så vores trænerteam kan disponere over spillerne i flere timer om dagen. Dette giver os også mulighed for at fokusere mere på den individuelle udvikling af hver enkelt spiller," udtaler Bo Tue Knudsen.

"Spillerne har reageret fantastisk positivt på ændringen. For nogle har det ikke medført større udfordringer, da vi har tilpasset kontrakterne med blot ændringer i mødetiderne. Andre har været nødt til at opsige deres andet job eller tilpasse deres pågående uddannelse. Vi er yderst taknemlige for den engagement og dedikation, spillerne viser over for klubben," afslutter Peter Lassen.