Herrefight i remis

7. april 2022 - Hvidovre Fodbold

Inden dagens kamp, blev Kim Engel-Aabech hyldet for 150 kampe i den røde trøje. Ganske imponerende, når man tænker på, at han først fik debut i HIF som 34-årig. Det må berettige til, at han kan kalde sig en "Ægte Smed". Grundet en mindre skade, var han dog ikke med i dagens kamp mod Lyngby. Men ellers skal der lyde et kæmpe stort tillykke til Aabech herfra. Kampen lægger livligt ud, og efter 2 minutter kunne Lyngby etablere en lynhurtig kontra, efter et HIF boldtab midt på banen, men Daniel Stenderup er vågen, og kommer godt ned, og får stoppet Lyngbys angreb. HIF sidder mest på bolden, i den livlige indledning af kampen, men efter 12 minutter, har der ikke været nogen oplagte chancer til nogen af holdene. Men blot minuttet senere, bliver Ahmed Iljasovski overspillet af Lyngbys Alexander Jensen, men afslutningen går langt forbi den fjerneste stolpe. I det 16. minut er Stenderup igen redningsmanden, da han rydder op efter et boldtab midt på banen. Et glimrende angreb, i det 18. minut, hvor Christoffer Boateng ved midterlinjen, elegant vipper bolden videre til Martin Spelman, som tager et par træk op mod feltet, og lægger ind over, men desværre bliver det alt for hårdt, og går mod modsatte sidelinje. "Muddi" får dog løbet bolden op, inden den går ud, men han bliver bremset af en Lyngby-forsvarer, der skubber bolden til indkast. Spillet bølger meget omkring midten de efterfølgende 10 minutter, men i det 35. minut kommer Lyngby i en kontra, og bolden bliver spillet ind foran i feltet til Lyngbys  Sævar Atli Magnusson, men heldigvis bliver trækket for langt, og Djukic er vågen og kommer ud af sit mål, og får blokeret. Et større pres sættes ind af HIF i det 37. minut, men trods fikse kombinationer, så resulterer det ikke i en scoring. HIF sidder på det meste af spillet i resten af 1. halvleg, men den slutter som den startede, med 0-0.

Anden halvleg bliver en kopi af føste. Et udmærket angreb i det 48. minut, hvor HIF lader bolden køre rundt, hvor den til sidst ender hos Østberg, som sender den højt i feltet, men desværre for tæt på Lyngbys målmand, som griber ind. Minuttet efter kunne det være gået galt, efter et boldtab midt på HIFs banehalvdel, men her er Lyngby ikke skarpe nok, og det ender i en offside. HIF burde nok have bragt sig i front i det 57. minut, da Fredrik Carlsen finder "Muddi" i feltet, hvor han står helt fri, men hans afslutning går lige forbi den nærmeste opstander. De næste 20 minutter bliver, som resten af kampen, en solid fight fra begge sider, men det resulterer ikke i nogen større chancer. I halvlegens overtid, får Lyngby et hjørnespark, men det afvikles heldigvis ikke særligt godt, og HIF kan afvise, og lige efter lyder dommerens fløjte.

Alt i alt en fin indsats. Østberg knokler, som skal han indhente kampen mod Fredericia, hvor han havde karantæne. Men en solidt spil af HIF-mandskabet, men de mangler lige præcis det sidste, for at kunne bringe sig i front.

Assistenttræner Christian Grønbæk: Vi spiller en god og disciplineret kamp. Vi formår at holde Lyngby væk fra oplagte chancer, men kommer ikke selv helt igennem. Vi var godt klar over, at det ville blive en tæt kamp. Men vi er tilfredse med indsatsen, og at vi holder Lyngby væk.