Heroisk indsats af Hvidovre-mandskabet

8. maj 2015 - Hvidovre Fodbold

Hvidovre skulle fortsætte opturen fra sidste weekends uafgjorte kamp mod Nykøbing. Efter en stille start, samler Patrick Naundrup, i det 13. minut,  en afslutning op inde i feltet, og sikkert sender han bolden forbi Kim Drejs i Fremad Amager-målet. I det 17 minut kunne det være blevet 2-0 efter godt opspil, hvor bolden sendes fladt i feltet fra højrekanten, og Fremad Amagers forsvar er meget tæt på at få scoret et selvmål. Med små 20 minutter spillet, får Fremad Amager spillet sig igennem, men Mikkel Hasling kommer glimrende ud af sit mål og får blokeret. Først efter en lille halv time, kommer Fremad Amager frem til deres første reelle chance, men igen får Mikkel Hasling pareret, og får derefter kastes sig frem, og når bolden lige for snuden af Fremad Amager.

Men i det 30. minut går det lidt galt. En Fremad-spiller får rundet Magnus Sonne, der får stukket benet for langt frem, og hægtet. Dommeren er ikke i tvivl, og peger på pletten. Lige umiddelbart er der ikke noget at indvende mod den kendelse. FA's Nicolas Mortensen sættes til at sparke, og han sender Hasling til højre, og sparker hårdt midt i målet til udligning. Men der skal blot gå to minutter, førend HIF igen er foran. Efter et godt opspil på kanten, får Christopher Østberg opsamlet en ripost, og usvigeligt sikkert, sparker han bolden i nettet.

I anden halvleg stod der Fremad Amager på det meste, men HIF får afværget ethvert tilløb til scoring. I det 51. minut får Patrick Naundrup muligheden for at fordoble sin score, men hans afslutning bliver for spids, og bliver sendt i sidenettet. Fremad Amager fortsætter sit pres, men HIF bider rigtigt godt fra sig, og får afværget. I det 65. minut kommer Fremad til afslutning, efter et godt indlæg, men sikkert tager Mikkel Hasling sig af afslutningen, og tæmmer med brystet. Minuttet senere får Fremad Amager så en friløber, men Mikkel Hasling kommer formiddabelt ud af målet, og næsten ude ved kanten af feltet, får han kastet sig ned, og blokeret afslutningen. De sidste 20 minutter presser Fremad på, men et heroisk kæmpende Hvidovre-mandskab får afværget, og da dommeren fløjter kampen af, efter 5 minutters overtid, kan Hvidovre-mandskabet triumferende række armene i vejret.

Træner Thomas Vesth Hansen: "Jeg synes vi leverer en mandfolkepræstation i dag, og arbejder benhårdt gennem hele kampen. Vores gameplan holder, og selvom Fremad Amager havde bolden meget, så holdt vores hold hele vejen igennem. Så jo, jeg er en glad og tilfreds træner."