Fin kamp mod topholdet.

6. juni 2017 - Hvidovre Fodbold

Lørdag eftermiddag havde vi besøg af topholdet fra Thisted som bare buldrer af sted i rækkens oprykningsspil. Ingen tvivl om at Thissted i øjeblikket er et bedre hold og det var på ingen måde ufortjent at de løb med sejren.

Allerede efter 10 minutter kom gæsterne foran 0-1 ved Jeff Mensah, da Christopher Østberg afleverede bolden til en medspiller som blev misforstået. Det betød modangreb og dermed gæsterne i front. Vi skulle dog kun ind i det 11. minut før HIF havde en god chance i modsatte ende efter lidt klumpspil foran Thisted målet. Dog uden resultat.

I det 18. minut fald kampens første advarsel til HIFs Jacob Ingvarsen. I minuttet efter - Bang - og Thisted foran 0-2 ved Mikkel Agger. Fortjent må man bare sige.

I 27. minut fladt kampens anden advarsel til Thisteds Mayowa Alle for at nedlægge Frederik Krabbe. Hvidovre tog derfra rigtig godt fat. Et energimål udefra blev scoret af Louka Andreassen i det 29. minut. Thisted ville dog mere. I kampen36. minut havde de et godt forsøg mod Kasper Vilfort. Voret keeper havde dog en god dag på kontoret og fik fint pareret. Det medførte dog, af uvisse årsager, noget brok som udløste et guld kort til Kasper Vilfort.

I 39. minut var Thisted igen utrolig tæt på at forøge men Vuilfort kom ned i en god fodparade midt i et fald. Thisted blev ved og i det 32. minut var det Charque Bang Sørensen der reddede HIF lige på målstregen. Allerede i det 45. minut var Thisted endnu engang tæt på med en friløber som dog fløj lige forbi målet. Halvlegen sluttede af med et gult kort til Christopher Østberg i det 46. minut.

2. halvleg skulle dog fortsætte hvor 1. halvleg slap. Allerede i det 48. minut måtte Kasper Vilfort diske op med et flot redning. I det 51. minut var Hvidovre dog tæt på målet fra et hjørnespark fra Louka Andreassen. Så kom forløsningen i det 54. minut. Godt kommet igen af Hvidovre og mål af Magnus Fredslund 2-2.

Den holdt dog ikke længere end 3 minutter da Thisted så igen forøgede til 2-3 ved Sonny Jakobsen. Det skyldtes et forsvarskiks hos Hvidovre.

Så blev det tid til udskiftninger. For Hvidovre gik Jacob Ingvarsen ud og ind kom Frederik Simson. Thisted udskiftede Sead Gavranovic med Glenn Rask. Lige efter kom Thisted i angreg og så stod den 2-4 til gælsterne ved Sonny Jakobsen.

I det 76. minut havde Louka Andreassen så igen et godt skud udefra som dog blæste i sandet. Herligt at se hvordan han altid tør udfordre og forsøge udefra. I 79. minut skiftede HIF så Lasse Brandt Hansen ud med Casper Løveen Jensen, ligesom Christopher Østberg gik ud til fordel for debutanten Matti Hvidtfelt. Det gjorde ikke den store forskel i slutningen af kampen. Thisted sluttede med at udskifte Sonny Jakobsen med Rasmus Røge i det 93. minut. Fortjent sejr til Thisted og tillykke med oprykningen. HIF kommer stærkt igen i den nye sæson.