Vores nr. 1 er udtaget til A landsholdet

7. november 2023 - Hvidovre Fodbold

Efter vores kamp i Odense på søndag venter årets sidste landsholds pause, og denne gang må vi undvære en keeper.
Vores sidste skanse Filip Djukic er nemlig for første gang udtaget til A landsholdet for Montenegro. 
Den 24 årige keeper glæder sig meget til sin første A landsholds udtagelse som kommer efter masser af hårdt arbejde og flere gode præstationer i 3F Superligaen.


-Det er selvfølgelig en stor drøm der går i opfyldelse, at kunne få lov til at spille med nogen af dem man har set op til som lille, Jovetic og Savic og ikke mindst Mirko Vucinic der er assistenttræner. Samtidigt er det et kæmpe skulderklap og et stort skridt fortæller Djukic.


-Det var et mål jeg havde sat mig, inden sæsonen startede men jeg er virkelig glad og stolt over det her kunne lade sig gøre med de her holdkammerater stab og ledere i min klub, synes det er så fedt for klubben og selvfølgelig mig selv også. 


Den første landsholds-tur skal Djukic bruge på at suge til sig. 
-Det bliver spændende, nu er det første gang jeg er med, men der venter en svær opgave i at kvalificerer sig til EM, så jeg suger til mig og gør hvad jeg bliver bedt om og så glæder jeg mig helt vildt og mærke niveauet på egen krop slutter Filip.


Filip er noteret for flere U21 landsholds kampe, men har forsat sin debut på den helt store landsholds-scene til gode. Montenegro tager først imod Litauen inden turen går til Budapest hvor Ungarn venter. 

Tag med bussen til Odense og støt ham og drengene fra 2650 for kun 250,-
Køb billet

Vil du have nyhederne først så gå ind hvor du henter dine apps og download Hvidovre Fodbold appen.