Deling i Næstved.

11. november 2018 - Hvidovre Fodbold

Ovenpå sidste uges nederlag til Nykøbing, havde HIF Malthe Kiilerich tilbage i startopstillingen mod Næstved. Det skabte straks mere ro i et skadesramt forsvar. Alexander Lazarevic gjorde det ellers fornuftigt i sidste uge, men han er ikke forsvarsspiller. Men kan klart bruges igen. Det bliver dog Næstved, der kommer frem til de første muligheder, men et indlæg i 1. minut ryger for højt, og i det 4. minut, får Magnus Fredslund presset NIF-angriberen så meget, at hans afslutning gik langt forbi. Og så, i det 12. minut, bliver Nicolaj Agger fældet på kanten af feltet. Dommeren ser, i første omgang ud til at dømme frispark, men får åbenbart en melding fra linjedommeren, hvorefter han peger på pletten, og dermed straffespark. Nicolaj Agger sættes selv til at eksekvere, og han sparker fladt mod venstre stolpe, og selvom Næstveds målmand kommer helt ud, så får han ikke hænder på bolden, og Hvidovre fører 1-0. Blot 3 minutter senere, har Næstved bolden i nettet, men der dømmes helt korrekt for offside. 18. minut, et hjørnespark sendes godt i feltet, men Hvidovre-hovedstødet, sendes lige i favnen på målmanden. I det 26. minut bliver HIF tørret på kanten af feltet, og bolden spilles ind. Rasmus Louie kommer dog rigtigt godt ned, og takler til hjørnespark. Det fører ikke til noget, men HIF får sendt André Bjerregaard i kontra, men hans afslutning sendes til hjørnespark. Næstved har nogle vævre frontangribere, som voldte en del kvaler, og det er ikke meget plads de skal have, og efter en halv time kommer de frem til afslutning, men Filip Djukic i Hvidovre-målet får hænderne på, og sender bolden til hjørnespark. Det bliver til et par mindre muligheder til begge hold i resten af halvlegen, men Hvidovre kan gå til pausen med føringen.

HIf får første chance i 2. halvleg, men desværre sparker Kim Aabech, en retur fra et hjørnespark, over mål. I det 54. minut får HIF igen lagt et pres, og er kommet rigtigt godt med her i 2. halvleg. André Bjerregaard bliver spillet helt blank i det lille felt, og får strukket sig til en afslutning, men desværre hiver målmanden en god fodparade. To minutter senere er det lige ved at gå galt, da Malthe Kiilerich glider efter en fight. NIF-angriberen trækker i feltet, men heldigvis kommer Rasmus Louie tilbage, og får taklet til hjørnespark. 64. minut, efter et mindre NIF-pres, får HIF etableret en kontra, og Nicolaj Agger spilles allene. Men tre mand når ned, og Agger spiller tværs til Louka Andreasen, som trækker i lille felt, men hans afslutning går lige på målmanden. 70. minut, Næstved forsøger en afslutning, men sparker ind på armen af Magnus Fredslund, og dommeren er ikke i tvivl, straffespark. Dette sparkes fladt mod højre stolpe, og Filip Djukic har læst og kommer fænomenalt ned, og parerer til hjørnespark. 78. minut. Lirim Qamili bliver nedlagt, og Kim Aabech sparker højt i feltet. Her dukker Nicolaj Agger op, men han når lige akkurat ikke højt nok, og header desværre over. Kim Aabech er igennem i det 84. minut, men afvises, og så går det stærkt den anden vej. Det ender med et Næstved-frsipark, som tages hurtigt, og da Hvidovre-spillerne snorksover, kommer Souheib Dhaflaoui igennem, og sparker uden om Filip Djukic. Blot to minutter senere, er det lige før, at Hvidovre kan se pointen glide sig af hænde, da Næstved endnu engang, får tilkæmpet sig et frispark lige uden for feltet. Dem har de simpelthen fået for mange af. Dette sparkes hen over muren, men Filip Djukic hiver en fantastisk redning, og sender bolden på stolpen. NIF holder dog presset og får afsluttet, men endnu en gang er Djukic i vejen, og sender bolden til hjørnespark. Meget mere sker der ikke, og det ender med en enkelt pind til begge hold.

Cheftræner Per Frandsen: Det er en lidt mærkelig kamp. Jeg synes vi har ganske godt styr på det, indtil 20 minutter før tid. Vi giver alt for mange frispark væk, og så redder Filip Djukic os jo til aller sidst. Men vi skulle have lukket den kamp med 2-0 længe før, men vi er bare ikke skarpe nok. Og som det sluttede, er det vel ganske godt med det ene point.