BILLET INFO 3F SUPERLIGA

5. juli 2023 - Hvidovre Fodbold

Kapacitetsfordeling på stadion og priserne for den kommende sæson har vi nu endelig fået på plads.

Pro Ventilation Arena bliver delt op i 3 afsnit, Skoda Tribuen med siddepladser som den første. Det andet afsnit bliver stå pladserne på langsiden og ende tribunen ud mod Hvidovrevej, der bliver et samlet afsnit for hjemmeholdet. Det tredje bliver et udebaneafsnit ned mod Idrætsvej med ståpladser.

2650 Billetten udgår

Oprykning betyder af vi desværre må sige farvel til den meget populære 2650 billet da det ikke er tilladt at dele gratis billetter ud på den måde.

”De unge Kæmper” ser dagens lys.

Som noget nyt har vi oprettet børn/ungeklubben ”De unge Kæmper” medlemskabet er for de 4 til 15 årige og giver gratis adgang til Hvidovre IFs hjemmekampe i 3F Superligaen på stå pladser.
Info kommer hurtigst muligt.

Billetpriser

Billetpriserne til sidde- og ståpladserne er nu faststat. På shop.hvidovrefodbold.dk koster en voksenbillet 100 kr.+ gebyr på ståpladserne og 125 kr. + gebyr for siddepladserne på Skoda tribunen.
For børn og pensionister er ståplads prisen 60 kr. + gebyr og 90 kr. + gebyr på Skoda tribunens siddepladser. De 0-3 årige kommer gratis ind ledsaget af en voksen, såfremt der ikke er behov for eget siddeplads, så skal der købes billet  hertil.

Sæsonkort

Til 23/24 sæsonen vil det være muligt at købe sæsonkort til Hvidovres kampe i 3F Superligaen. 
Et sæsonkort til stå pladserne, som blot skal scannes i indgangen, er prisen 1.100 kr.. (800 kr. for børn og pensionister)
På siddepladserne på Skoda tribunen er prisen 1.400 kr. med fast plads (1.000 kr. for børn og pensionister), her skal kortet ligeledes scannes i indgangen.

Køb sæsonkort