7 kampe og stadig ubesejret

29. august 2022 - Hvidovre Fodbold

Kampen starter stille ud, men med HIF med mest boldbesiddelse. Der er, efter 10 minutter, kommet lidt mere liv i kampen, og Vendsyssel presser, men HIF får afværget det hele. I det 12. minut, kunne det være gået galt, da Vendsyssels Parfait Bizoza, bliver stukket dybt, men Daniel Stenderup kommer lige ned med en lang tå, og får givet hjørnespark. Et udmærket angreb i det 14. minut, hvor Nicolai Clausen får lagt højt i feltet mod Fredrik Carlsen, men desværre også for højt til at han kan nå op. Og så, i det 17. minut. Tobias Thomsen finder Fredrik Carlsen i feltet, og han vender hurtigt rundt, og sender bolden afsted mod fjerneste stolpe, hvor den går udenom en paralyseret Marcus Bundgaard Sørensen i Vendsyssel-målet. En fin føring, og på nuværende tidspunkt slet ikke ufortjent. Spillet bølger frem og tilbage, men HIF har teten, selvom Vendsyssel også kommer frem til nogle muligheder. Fem minutter før pausefløjt finder Fredrik Carlsen 100-kamps jubilaren Marcus Lindberg, som vender rundt og afslutter, og kun en glimrende redning af Vendsyssels målmand gør, at Hvidovre ikke kommer yderligere foran. Mere sker der ikke i 1. halvleg.

I anden halvleg kommer Vendsyssel ud, og får lagt et tryk på HIF, men Hvidovre-mandskabet står godt, og rider det meste af. I det 57. minut modtager Tobias Thomsen en dyb stikning, og kort inde i feltet trykker han af, men Vendsyssels målmand får hænder på. En stor chance til HIF i det 67. minut kunne have bragt Hvidovre yderligere foran, men det lykkes desværre heller ikke i denne omgang. Vendsyssels tryk bliver mere massivt, og de får et par større muligheder for at udligne, men der kommer ingenting ud af det. Et frispark til Vendsyssel lige uden for feltet, kunne godt gå hen og blive farligt. To mand sættes ind foran Filip Djukic, for at genere udsynet ved muropsætningen. Men heldigvis bærer "anstrengelserne" ikke frugt, da bolden sparkes langt over Hvidovre-målet. I det 79. minut er HIF virkelig presset, og man tænker at, nu har holdet holdt stand så længe, så hvorfor ikke 10 minutter endnu ?. Men desværre. Et skud lige uden for feltet af Vendsyssels Wessam Abou Ali, bliver lige snittet af en HIF-forsvarer, og er desværre med til at snyde Filip Djukic, så han ikke når at få hænderne på, og Vendsyssel får udlignet. Superærgerligt, men, set med neutrale briller, bestemt ikke ufortjent, anden halvleg taget i betragtning. I kampens overtid, forsøger Vendsyssel et sidste pres, for at få det afgørende mål, men et langskud fra Victor Ekani, får Djukic fat i. Og i det 94. minut, forsøger Magnus Fredslund helt ude fra sidelinjen at overliste Vendsyssels målmand, som ser noget overrasket ud, men dog får pareret. Mere sker der ikke i kampen, og den afsluttes dermed med en remis. Afslutningsvis skal lyde et tillykke til Lindberg med de 100 kampe.

Cheftræner Per Frandsen: Vi forsvarer godt, men de sidste 20 minutter er ren overlevelse. Det er ærgerligt, at vi ikke får scoret til 2-0, men Vendsyssels målmand har mange redninger. Men det er et godt point vi får heroppe - Vendsyssel er altid et svært hold at spille mod.